A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

День знань в Університеті третього віку

Дата: 08.09.2017 12:43
Кількість переглядів: 709

Фото без опису7 вересня 2017 року територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Коропської селищної ради відзначив День знань для Університету третього віку.

      Це був перший день навчального року 2017-2018 для студентів третього, або ж пенсійного віку. 

     Абітурієнти цього навчального року виявились на диво активними та дисциплінованими і з’явилися на «Перший дзвоник» у кількості 26 чоловік, і це ще далеко не повний перелік бажаючих отримувати нові знання, вдосконалюватись чи ділитися набутим у житті досвідом на заняттях Університету третього віку. Вони з’явилися на захід урочисто вбрані, з квітами, а головне, з усмішкою, гарним настроєм та безмежним джерелом життєвої енергії.

Фото без опису

    З першим навчальним днем їх прийшла  привітати начальник відділу соціального захисту Коропської селищної ради Лариса Ларченко та директор територіального центру  Коропської  селищної ради Олександр Лаврик. Вони побажали присутнім успіхів у навчанні, наснаги здобувати нові знання   та міцного здоров’я на довгі-довгі роки.

Фото без опису

    Після урочистої частини  всім присутнім було роздано бланки заяв для вступу до Університету третього віку на обраний факультет (цього року університет приймає абітурієнтів на навчання до двох  факультетів: хорового співу та психолого-мистецький), зошит та ручка. І першу лекцію про створення подібних Університетів, їх мету, принципи  діяльності в Україні та інших країнах світу прочитали організатор культурно-дозвільної діяльності Лідія Школа та завідувач відділення денного перебування Алла Шаповал.

Фото без опису

    В свою чергу новостворені студенти  дякували за поздоровлення, дарували виступаючим квіти, читали власні вірші, співали улюблених пісень про школу та вчителів.

Фото без опису

    Закінчився захід в дружньому веселому колі першокурсників за чашкою гарячого чаю з печивом , приємними спогадами про попередні курси навчання та обміном думок і побажань що до діяльності Університету третього віку.

Фото без опису

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь