A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Про роботу новоствореного територіального центру ОТГ

Дата: 31.08.2017 12:27
Кількість переглядів: 736

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Коропської селищної ради успішно працює!

   Виходячи із фінансових можливостей та матеріально-технічної бази у терцентрі сформовано та повноцінно функціонують чотири відділення: відділення соціальної допомоги вдома, стаціонарні відділення  в с. Шабалинів та в с. Нехаївка,  денне відділення. Укомплектовано фахівцями  91  штатна одиниця. Всього на обслуговування  взято  622 підопічних.

    У відділенні соціальної допомоги вдома працює 42 соціальних робітників,  які обслуговують 367 підопічних. Надання послуг здійснюється з дотриманням Державного стандарту, затвердженого наказом Мінсоцполітики. Шляхом проведення обстеження та спілкування були визначені індивідуальні потреби кожної людини, яка знаходиться на обслуговуванні, складені індивідуальні плани надання соціальних послуг, укладені договори. Керівництвом територіального центру здійснюється контроль за повнотою, своєчасністю та якістю надання соціальних послуг підопічним.

    У відділенні денного перебування обслуговується 207 підопічних. Надаються послуги перукаря, швачки, взуттєвика та медичної сестри-масажиста. Селищним головою були враховані звернення мешканців громади щодо роботи в терцентрі медичної сестри-масажиста на повну ставку. Послуги у відділенні денного перебування надаються на платній та безоплатній основі. Тим підопічним, які за станом здоров’я не можуть прийти до територіального центру послуги медичної сестри-масажиста та перукаря надаються на дому.

       На постійній основі функціонує Банк одягу бувшого у вжитку та пункт прокату засобів реабілітації.

      В стаціонарному  відділенні в с. Шабалинів працює 17 фахівців. Відділення розраховано на 25 ліжко місць, фактично проживає 22 підопічних. В стаціонарному  відділення в с.  Нехаївка  працює 19 фахівців. Відділення розраховано на 33 ліжко місця, фактично проживає 26 підопічних.

   Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Коропської селищної ради має плани на майбутнє. Основні завдання на перспективу – працювати над зміцненням матеріально-технічної бази та розширенням видів соціальних послуг. Фінансування потреб територіального центру здійснюється селищною радою  своєчасно та в повному обсязі.

 

За інформацією відділу соціального захисту населення селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь