A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Допомога жителям зони надзвичайної ситуації на Ічнянщині

Дата: 16.10.2018 15:08
Кількість переглядів: 579

 Фото без опису Події минулого тижня сколихнули всю країну. І об’єднали багатьох у прагненні допомогти людям, які постраждали внаслідок вибухів на складах боєприпасів. Допомогу ічнянці отримують і від жителів Коропщини.

   Дев’ятого жовтня на території військових складів поряд із селищем Дружба Ічнянського району стали вибухати боєприпаси. Звуки вибухів доносилися далеко в сусідні райони. Їх чули навіть жителі Коропщини, хоча спершу, поки не дізналися трагічних новин, помилково сприйняли за далеку грозу.

  Із зони лиха евакуювали аж понад 12 тисяч жителів. На щастя, жертв і поранених немає. Але снарядами пошкоджені житла людей та інші будівлі. На відновлення потрібні ресурси, кошти.

  Збір допомоги в Коропському районі організував минулого тижня  районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. «Новою поштою» на Ічнянщину тоді відправили теплий одяг і взуття для евакуйованих. Речі вдалося зібрати силами небайдужих жителів Коропщини. Активно відгукнулися на заклик про допомогу працівники центральної районної бібліотеки та районної  газети «Нові горозонти», Коропський підрозділ обласної організації  Товариства Червоного Хреста, працівники райлікарні, інші небайдужі жителі краю.

  Осторонь трагедії не залишилася і селищна рада. Усі працівники її виконавчого апарату та підрозділів перерахують одноденний заробіток задля ліквідації наслідків трагедії.

  Про необхідність надання допомоги говорили на сьогоднішній щотижневій нараді селищного голови Віктора Журавля із керівниками відділів та підрозділів селищної ради.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю 
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь