A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Дорога в Лукнові – на зекономлені кошти

Дата: 08.10.2018 16:20
Кількість переглядів: 946

  Фото без описуСьогодні, 8 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Коропської селищної ради до переліку проектів, що здійснюються за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури додали проект, якого до цього не було, а саме − ремонт дороги в Лукнові. Це відбулося тому, що кошти, які раніше були розраховані на попередні проекти, під час їхньої реалізації вдалося зекономити.

 

   Як повідомив заступник селищного голови Олег Мельоха, під час ремонту доріг у Коропі (вулиця Ігоря Шкляра, провулок Трудовий) була економія коштів, тому вирішили зробити дорогу ще й у Лукнові (вулиця Молодіжна). А тому і необхідно внести зміни у відповідну документацію.

Фото без опису

  Ще одним рішенням виконкому затвердили проектно-кошторисну документацію. Минулого тижня, 3 жовтня, останній проект водогону у Вишеньках пройшов експертизу, тому і виникла необхідність затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво водогону та водонапірної вежі в сумі 1 мільйон 48 тисяч 584 гривень.

  А першим, і відповідно, тим питанням, що вимагало термінового ухвалення і фактично через яке сьогодні і збирали засідання виконкому, був розгляд заяви директора Червоненського психоневрологічного інтернату про необхідність лікування підопічного. Це звернення попередньо розглянули на засіданні опікунської ради, на якій виконкому запропонували надати відповідну згоду.

  Далі погодили зміни до програми із соціального захисту населення та підтримки громадян.

 Як інформувала начальник відділу соціального захисту Коропської селищної ради Лариса Ларченко, виникла необхідність у збільшенні обсягів її фінансування на 55 тисяч (а саме 50 тисяч – на надання матеріальної допомоги на лікування; 5 тисяч – допомога на поховання).

Фото без опису

  Згідно рішення виконкому  більше отримає галузь фізкультури та спорту ОТГ. Були підтримані зміни до відповідної програми розвитку галузі на 2018-2021 роки – її фінансування збільшили на 30 тисяч щорічно.

   Як інформувала начальник відділу сім'ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко, ці зміни викликані участю наших спортсменів у обласних змаганнях, а це додаткові кошти на доїзд тощо. Тож і необхідне дофінансування, аби ОТГ була і далі представлена на обласній спортивній арені.

Фото без опису

Останнім рішенням була створена комісія з обстеження житлової нерухомості.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь