A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Пам’яті Боровика Олександра Григоровича

Дата: 08.10.2018 10:57
Кількість переглядів: 600

Фото без опису  День 6 жовтня приніс непоправну втрату для нашого краю – на 80-му році життя перестало битися серце нашого знаного і шанованого земляка, видатного українського діяча аграрної галузі, політика, Героя Соціалістичної Праці, Героя України. Не стало Боровика Олександра Григоровича…

  Його життєвий шлях − зразок людської гідності, добропорядності та мудрості, надзвичайної працьовитості та відданості рідному краю, людям. Особливо багато він зробив для рідного Деснянського (в минулому − Свердловка).

  Очолюваний Олександром Григоровичем тутешній колгосп «Авангард» за високі показники у виробництві сільгосппродукції 1981 року було нагороджено орденом Трудового Червоного Прапора. Ордени й медалі здобули чимало працівників. А самому керівникові було присвоєно високе звання Героя Соціалістичної Праці.

  Запровадження повного циклу виробництва і переробки с/г продукції, створення робочих місць, газифікація села, побудова закладів соціальної сфери, житла для вчителів, медиків, інших фахівців – це все заслуга Олександра Григоровича.

  Указом Президента України 2002 року йому за видатні й особисті заслуги в розвитку сільського господарства, багаторічну працю та громадську діяльність було присвоєно звання Героя України.

  Також він – народний депутат України ІІ скликання, володар численних орденів та відзнак, був удостоєний звання Заслуженого працівника сільського господарства України. На честь нього в Коропі на Алеї Героїв встановлено пам’ятний знак.

  Відійшла у вічність людина-легенда, людина трудолюб… Пам'ять про Олександра Григоровича, вдячність і світла шана вічно житимуть у серцях земляків.

  У цьому тяжкому горі щиро співчуваємо рідні і всім близьким Олександра Григоровича, глибоко сумуємо через непоправну втрату.

  Вічна пам'ять!

Виконавчий комітет Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь