Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Сватання на Гончарівці» зібрало аншлаг

Дата: 01.10.2018 10:38
Кількість переглядів: 755

 Фото без описуПрекрасний вечір відпочинку подарували коропчанам та гостям селища вчора, 30 вересня, артисти Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка. У Коропському будинку культури на їхній виставі – музичній комедії «Сватання на Гончарівці» − зібрався повний зал глядачів. Ще б пак – вистава такого рівня була тут вперше.

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Квитки, середня вартість яких  60 гривень, активно купували задовго на вистави. У залі були не лише дорослі, а й діти; крім коропчан на виставу прибули цілі делегації із сіл. Судячи зі сміху та овацій, багатьом прийшлася до смаку театралізована постановка п’єси Григорія Квітки-Основ’яненка із елементами сучасної адаптації.

Фото без опису

  Наприкінці вистави начальник відділу культури і туризму Коропської селищної ради Людмила Самойловська щиро подякувала усій постановочній групі за подароване свято, і зазначила:

  − На жаль, у зв’язку з тим, що Коропщина досить віддалена від обласного центру, ми не маємо змоги часто насолоджуватися театральним мистецтвом. Наша публіка звикла більше до самодіяльності. Однак надалі ми будемо вчитися дивитися високе професійне мистецтво.

Фото без опису

   Однак, як додала після вистави Людмила Володимирівна, поки що не готовою до нього є і сцена Коропського будинку культури. Його керівництво розуміє, що для того, аби глядач міг насолодитися виставою у всій красі, необхідно мати технічне оснащення для цього: підвісні мікрофони, спеціальну акустичну систему тощо. Тож поле для роботи і вдосконалення досить обширне. Але є й оптимізм та віра в те, що з часом заплановане вдасться втілити, і вся краса високого мистецтва розкриється і для місцевого глядача.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь