A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Суботник» на мосту

Дата: 20.09.2018 17:40
Кількість переглядів: 630

   Фото без описуБлизько 70 працівників різних установ Коропа і просто охочих попрацювати задля естетичного блага краю сьогодні здійснили «трудовий десант» до моста через Десну. Результат кількагодинної  праці – позбавлені зайвих кущів та гілок узбіччя і сяючий свіжими кольорами красень-міст.

   Нещодавно дорога від Сосниці до Коропа, а особливо міст через Десну зазнали оновлення. Конкретно на мосту проклали нове дорожнє покриття. Працівники дорожньо-будівельного підприємства  зробили свою справу, але естетичній і функціональній досконалості дещо заважали деякі деталі. Наприклад, кущі на узбіччі й гілки дерев, що нависали над дорогою.  До того ж, біло-чорне покриття відбійників та жовті й блакитні кольори поручнів давно «просили», щоб їх освіжили.

   Задля цього сьогодні пройшов «суботник». Участь у трудовому заході взяли представники виконавчого апарату селищної ради, її структурних підрозділів, депутати селищної ради; спільно трудилися працівники КСК «Аполлон», Центру дитячої та юнацької творчості, відділу освіти, територіального центру, відділу культури, працівники Коропського будинку культури, просто коропчани, які самі виявили бажання потрудитися заради спільного блага.

Фото без опису

   Особливу завзятість та ініціативу у благоустрої території виявив депутат селищної ради минулих скликань, активіст Коропщини, поважна людина, яка ніколи не залишається осторонь проблем нашого мальовничого поліського краю Сергій Степанович Приходько.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Фарбу та щітки для доброї справи надали Юрій Козачок, Сергій Мальцев і Микола Мисник. Пальне для двох автобусів, аби доставити працівників до місця, надав Олександр Нерета.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Тривала робота із фарбою та сокирами під активним як для середини вересня сонцем часом була нелегкою, але результат радував і надихав. Тепер надводні «ворота» до Коропа знову набули привабливого і доглянутого вигляду.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь