A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали рятівників

Дата: 17.09.2018 17:00
Кількість переглядів: 763

Фото без опису  17 вересня своє професійне свято відзначають ті, хто за службовими обов’язками, волею долі та покликом серця вдень і  вночі стоять  на варті спокою, безпеки, життя і здоров’я громадян та збереження їхнього майна. Цієї вересневої днини відзначається День рятівника. Із нагоди професійного свята привітання від керівництва громади та району отримували надзвичайники Коропщини.

  Коропський селищний голова Віктор Журавель, в.о. голови РДА Валентина Саволєй і голова районної ради Михайло Мазуренко сьогодні відвідали 9-й Державний пожежно-рятувальний пост і районний відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Це маленька будівля в середмісті Коропа, проте значення людей, які у ній «дислокуються», дійсно, важко переоцінити.

Фото без опису

  Під час урочисто-святкового зібрання своїх колег із професійним святом привітав начальник районного сектору Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Плитник.

Фото без опису

Фото без опису

  − Колектив, який я очолюю, дуже спроможний виконувати свої обов’язки, − зазначив у вітальному слові Сергій Іванович. Принагідно він подякував керівництву районної влади та владі ОТГ за допомогу і сприяння.

  Зокрема, за кошти, виділені селищною радою, рятувальники цьогоріч придбали такі необхідні в роботі бензоріз і електрогенератор.

 − Приємно, що з року в рік живуть і підтримуються звитяжні традиції коропського рятувального відділення і досягнення наших рятувальників, − так на початку свого святкового звернення сказав селищний голова Віктор Журавель. Далі, привітавши «винуватців» свята від себе і від імені депутатського корпусу селищної ради, він зазначив, що селищна рада й надалі намагатиметься допомагати рятувальникам вирішувати їхні матеріально-технічні проблеми.

Звісно, як і годиться святкової днини, були вручені нагороди відважним рятівникам.

Під оплески колег почесну Грамоту селищної ради отримав пожежний рятувальник 9 Державного пожежно-рятувального поста Юрій Кирій.

Фото без опису

Фото без опису

  До вітальної естафети долучилися також очільники району. Вони також відзначили рятувальників нагородами. В.о. голови РДА Валентина Саволєй вручила грамоту райдержадміністрації старшому водію 9 Державного пожежно-рятувального поста Володимиру Тарасенку й оголосила подяку начальнику караулу 9 ДПРП Юрію Лаврику.

Фото без опису

Фото без опису

  А голова районної ради Михайло Мазуренко відзначив нагородою водія 9 ДПРП Юрія Лисенка.

Фото без опису

Це свято для цивільного суспільства – нагода вкотре звернути увагу на людей у формі, які щоденно готові до найсуворіших випробувань заради життя та добробуту земляків, які постійно готові втупити на боротьбу із лихом. А для рятівників – чергова нагода отримати вітання і подяки за нелегку працю, хоча, варто сказати, наші надзвичайники і без того користуються повагою і людським визнанням. У цей святковий день хочеться побажати їм ще і належного визнання та підтримки з боку держави, звичайно, миру та злагоди, і якомога менше тривожних викликів.

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь