A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Об’єкти комунальної власності селищної ради до зими фактично готові

Дата: 30.08.2018 18:19
Кількість переглядів: 765

    Фото без описуСьогодні згідно плану відбулося чергове засідання виконавчого комітету Коропської селищної ради, на якому розглянули півтора десятки питань. Стосувалися вони питань управління майном, соціального захисту, деяких питань бюджету та заходів щодо роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років об’єктів комунальної власності Коропської селищної ради.

  На цьому засіданні було утворено робочу групу з питань формування проекту бюджету селищної ради. Із цього питання інформувала начальник фінуправління селищної ради Наталія Басанець.

 

Фото без опису

  Така робоча група утворена на виконання вимог Бюджетного регламенту Коропської селищної ради, затвердженого рішенням двадцятої сесії сьомого скликання, що відбулася у березні цього року. Оголошення про створення робочої групи було розміщене на сайті селищної ради й урайонній газеті «Нові горизонти». Заявки й пропозиції щодо складу робочої групи приймалися протягом місяця після оприлюднення.

   У підсумку до складу робочої групи увійшли начальник фінуправління та головний спеціаліст його бюджетного відділу, заступник селищного голови, голови постійних комісій селищної ради, головний спеціаліст відділу економіки, представники  громадських організацій, що діють на теренах ОТГ («Спілка жінок України», «Спілка учасників антитерористичної операції Коропщини», районна організація профспілки працівників освіти і науки України).

    Наступним своїм рішенням члени виконкому погодили внесення змін до Програми щодо здійснення управління майном комунальної власності Коропської селищної ради на 2018 рік. Про них інформував заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха. Зміни стосувалися фінансового забезпечення програми, а саме йшлося про додаткове виділення 20 тисяч на виготовлення технічної документації та проведення оцінки майна.

Фото без опису

Фото без опису

     Після цього заслухали звіти керівників комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради про роботу з підготовки до осінньо-зимового періоду.

   Першим відзвітував керівник КП «Вода» Іван Бориско:

Фото без опису

   − Працівники комунального підприємства провели ряд заходів: перевірили наявність люків на колодязях у мережі, на очисних спорудах колодязі закрили дерев’яними щитами. Провели промивку і гідравлічні випробування мережі (по Коропу), замінили аварійні ділянки водопроводу протяжністю 100 метрів по вулиці Прорізній та 20 метрів по вулиці Незалежності, замінили глибинний насос на одній зі свердловин. Утеплення свердловин заплановане на початок жовтня, а також на середину жовтня планується промивка та дезінфекція мережі. У цілому підприємство до осінньо-зимового періоду підготовлене.

    Із аналогічним звітом про готовність до зими підприємства «БЛАГОУСТРІЙ СЕРВІС» виступив його керівник Володимир Мурашко. За його інформацією, підприємство має навісне обладнання на трактор МТЗ 82 для очищення від снігу, у вересні планують укласти договір із райавтодором на заготовлення піщано-сольової суміші для посипки доріг Коропа та сіл ОТГ. Паливо-мастильними матеріалами підприємство забезпечене в повному обсязі.

Фото без опису

   Із цієї теми прозвітував також начальник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов. Він повідомив, що всі 9 загальноосвітніх шкіл готові відчинити двері для дітей. Свято Першого дзвоника, до речі, відбудеться 3 вересня, у понеділок.

Фото без опису

   У школах завдяки батькам, спонсорам та за підтримки селищної ради проведено поточні ремонтні роботи. Із бюджету селищної ради було придбано фарби на суму майже 154 тисячі гривень. На сьогодні триває закупівля твердого палива, завозяться дрова, проводяться відповідні тендерні процедури. Окрім поточних ремонтів цьогоріч вдалося відремонтувати спортивний зал Атюшівської школи. За тісну співпрацю у цій справі очільник відділу освіти подякував старості Станіславу Пилипцю, а також відзначив увагу й інших старост до проблем навчальних закладів у їхніх селах.

   Про готовність закладів культури до зими заслухали звіт бухгалтера відділу культури і туризму Коропської селищної ради Анатолія Кузьменка.

Фото без опису

   Інші питання, що розглянули члени виконкому, стосувалися затвердження проектно-кошторисної документації, впорядкування квартирної черги, призначення опікуна, уточнення номеру будівлі, передачі в оренду нерухомого майна.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

   Засідання виконавчого комітету провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Василь Кравченко.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь