A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сесія із двох питань

Дата: 29.08.2018 16:11
Кількість переглядів: 1056

   Фото без описуВсього лише пара питань зібрали депутатів на сьогоднішнє пленарне засідання двадцять шостої сесії Коропської селищної ради сьомого скликання. У чому така терміновість? Річ у невідкладності ухвалення земельного рішення стосовно будівництва лікарської амбулаторії в Нехаївці та ще одного зі сфери освіти, яке потрібно було розглянути до настання навчального року.

   Перше із питань порядку денного стосувалося надання згоди на укладання договору суперфіції на земельну ділянку в Нехаївці.

   Як інформував на сесії головний спеціаліст земельного відділу селищної ради Юрій Євтушенко, суперфіція − це право користування чужою земельною ділянкою для забудови. Для будівництва лікарської амбулаторії в Нехаївці Коропська селищна рада має передати Управлінню капітального будівництва облдержадміністрації ділянку, що буде забудовуватися.

  А дозвіл на укладання такого договору мають надати своїм рішенням депутати. Що вони й зробили своїм голосуванням.

Фото без опису

  Далі на розгляд селищних обранців винесли зміни до рішення однієї з попередніх сесій «Про затвердження структури, граничної чисельності та штатного розпису апарату Коропської селищної ради, її виконавчих органів та граничної чисельності штатних одиниць мережі бюджетних установ». Інформацію про ці зміни озвучила начальник відділу управління персоналом Лариса Ващенко.

Фото без опису

   Оскільки стосувалися вони освітньої галузі, то перед депутатами виступив очільник відділу освіти Коропської селищної ради Олег Курбанов.

  Він повідомив, що цьогоріч у Коропській школі набираються три перших класи (понад 70 першокласників). І у зв’язку з цим потрібна ще одна посада вихователя групи продовженого дня.

  Ще один пункт. У Карильській школі додалася кількість класів – 10. Що це означає? Повноцінним класом, так би мовити, вважається той, де навчаються 5 і більше учнів. Як розповіли працівники навчального закладу, у минулому начальному році в школі було 9 класів з 11, які б відповідали цьому критерію. У двох, зокрема й у випускному, учнів було менше, тому вважалося, що діти навчаються за індивідуальною формою. Двоє 11-класників закінчили школу, а до 1-го класу прийдуть 6 учнів – а це повний клас. Тож і кількість класів у школі додалася, їх стало 10. А згідно з наказом фахового міністерства у такі школи потрібно ввести 0,5 посади заступника з виховної роботи.

   Також потрібно було прийняти на сезонну роботу (із жовтня) 4-х опалювачів котельні Атюшівської школи. Річ у тім, що закінчився договір із компанією Еко-Тепло і тепер обігрів школи – справа відділу освіти Коропської селищної ради.

   Ці кадрові зміни депутати підтримали.

  Розпочали ж сесійне зібрання як завжди із приємних хвилин, а саме вітання іменинників, які зустріли дні народження у міжсесійний період – це Андрій Куліш та Віктор Мальцев. Разом поздоровили й привітали оплесками і Сергія Боженка, на день народження якого припав день сесії.

   Головувала на пленарному засіданні секретар селищної ради Людмила Гавриленко. У голосуванні участь узяли 17 депутатів із 24-х обраних.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь