A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали ветеринарів із професійним святом

Дата: 10.08.2018 17:14
Кількість переглядів: 966

   Фото без описуДень працівника ветеринарної медицини, що відзначається другої серпневої неділі, припадає цьогоріч на 12 серпня. Сьогодні з цієї нагоди у ветеринарів Коропщини відбулося урочисте зібрання в районному управлінні Держпродспоживслужби. У їхню честь були вітання і нагороди.

  Але перед тим, як святкувати, за щорічною традицією районна Держпродспоживслужба – а частинкою цієї великої структури із обширним функціоналом є і ветеринари – відзвітувала за свою діяльність у першому півріччі. Захід пройшов за участі представника Головного управління Держпродспоживслужби в області Олександра Максименка. Головував на урочистих зборах начальник районного управління Микола Максименко.

Фото без опису

Фото без опису

   − Завдяки всім присутнім тут, і колегам, яких нема на цьому заході, Коропський район сьогодні є благополучним по всіх гострих інфекційних захворюваннях. І завдяки вашій грандіозній роботі – щеплено більше 13 тисяч котів і собак за період осені 2017-весни і частини літа 2018 року – район благополучний і у плані такого страшного захворювання як сказ, − зазначив Микола Кузьмич.

Фото без опису

  Привітати дружний і злагоджений колектив працівників ветеринарної медицини завітали заступник Коропського селищного голови Василь Кравченко, голова районної ради Михайло Мазуренко, в.о. голови райдержадміністрації Віктор Кузуб.

  − У ветеринарній службі Коропщини працюють справжні майстри своєї справи, якими варто пишатися. Дякую вам за ваш професіоналізм, щоденну працю, готовність служити людям і братам нашим меншим! – зазначив у вітальному слові Василь Кравченко. Також він вручив нагороди від селищного голови Віктора Журавля за сумлінну працю і високий професіоналізм: грамоту − завідувачу Городищенської дільничної лікарні ветеринарної медицини Миколі Ярошенку і  подяку завідуючій Атюшівською дільничною лікарнею ветеринарної медицини Катерині Ричок.

Фото без опису

Фото без опису

     Адресували слова вітань та вручили нагороди ветеринарам і районні керівники.

   Спільною грамотою в.о. голови райдержадміністрації і голови районної ради був нагороджений молодий і перспективний завідувач протиепізоотичним відділом лікар-епізоотолог Микола Махновець.

Фото без опису

  Також подяка в.о. голови райдержадміністрації була оголошена завідуючій Карильською дільницею ветеринарної медицини Валентині Зязі.

   Були вручені  і профспілкові нагороди: грамоту голови обласної організації працівників АПК отримав завідувач Покошицької дільниці ветеринарної медицини Леонід Пилипенко, грамоти голови районної організації профспілки – завідувач Нехаївської дільничної лікарні ветеринарної медицини Микола Ганжа і фельдшер Понорницької дільничної лікарні ветмедицини Володимир Никипорець.

Фото без опису

Фото без опису

   Завершилися урочисті збори традиційним спільним фото на ганку.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь