A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Ремонт дороги від Коропа до Сосниці повинні почати орієнтовно у найближчі два тижні

Дата: 06.08.2018 10:34
Кількість переглядів: 1018

  Фото без опису Про це стало відомо у п’ятницю під час виїзної наради представників Укравтодору і Служби автомобільних доріг області разом із місцевим керівництвом. За попередньою домовленістю в Укравтодорі віднайдуть для цієї мети близько 12 мільйонів гривень.

  Автомобільна дорога Сосниця-Короп входить до переліку автомобільних доріг територіального значення та перебуває на балансовому обліку обласної Служби автомобільних доріг.

  Питання ремонту шляху порушив у своєму зверненні до цієї державної організації депутат селищної ради, голова постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку Петро Демиденко.

   Також спільним листом щодо незадовільного стану автомобільної дороги Т-25-16 Сосниця-Короп і необхідності її ремонту звернулися до державного агенства автомобільних доріг України (Укравтодору) селищний голова Віктор Журавель, голова райради Михайло Мазуренко і депутат обласної ради Микола Мисник. Ці звернення розглянули і окремим дорученням Укравтодору призначили обстеження вказаної дороги для встановлення обсягів ремонтних робіт.

   Для визначення ділянок, де потрібно провести ремонтні роботи, минулої п’ятниці, 3 серпня, провели виїзну нараду, в якій взяли участь начальник Управління експлуатаційного утримання та безпеки руху державного агенства автомобільних доріг України Олег Федоренко, начальник служби автомобільних доріг в області Юрій Мартинов, керівник ДП «Чернігівський облавтодор» Віталій Кошовий, провідний інженер відділу технічного контролю Служби автомобільних доріг в області Юрій Сердюк, депутат обласної ради Микола Мисник і місцеві керівники: Коропський селищний голова Віктор Журавель і голова районної ради Михайло Мазуренко.

   За попередньою домовленістю вирішено віднайти близько 12 мільйонів гривень додаткових коштів на ремонт цієї проблемної ділянки.

   Як відомо, даною дорогою проходить інтенсивний рух великовагового транзитного транспорту, нашою стратегічною дорожньою артерією активно користуються агровиробники. Цей активний трафік не може негативно не позначитися на якості дорожнього покриття. Тому під час п’ятничної наради обговорили і потребу звернення до сільгоспвиробників, які перевозять нашими шляхами свій транспорт, добрива і врожаї, аби і вони зробили свій внесок у проведення  ремонтних робіт.

   А розпочати їх мають вже незабаром, орієнтовно протягом двох наступних тижнів, до 20 серпня

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь