A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Світлини із життя Коропської ОТГ – на фотовиставці в обласному центрі

Дата: 31.07.2018 23:37
Кількість переглядів: 840

    Фото без описуСьогодні в офісі відокремленого підрозділу «Центр розвитку місцевого самоврядування» відкрилася фотовиставка «Громади Чернігівщини у фокусі». Цікава вона тим, що експоновані на ній світлини демонструють зміни в об’єднаних територіальних громадах, що відбуваються в процесі децентралізації. Серед близько чотирьох десятків фото – і сюжети із життя коропчан.

   Збір фотографій організували протягом двох попередніх місяців Центр розвитку місцевого самоврядування спільно з обласним відділом Національної спілки фотохудожників України. Участь у конкурсі взяли як професійні фотографи, так і любителі, працівники апаратів рад ОТГ. Загалом організатори отримали 254 фото, з яких вибрали ті, що найяскравіше передають зміни в громадах або ілюструють життя їхніх мешканців. На світлинах зображені нові інфраструктурні об’єкти, що з’явилися завдяки децентралізації, кадри святкувань, цікавинки, якими славляться громади. Фотографії «коропської теми» зображують роботу працівників столярного цеху КП «Благоустрій» і щасливу мить дитячого свята у ДНЗ «Дзвіночок».

Фото без опису

Фото без опису

       Загалом на виставці можна знайти світлини із 18 різних ОТГ області.

   У сьогоднішньому заході відкриття взяли участь представники об’єднаних громад, автори світлин, представники ЗМІ, керівництво і фахівці Центру розвитку місцевого самоврядування.

   − Сьогодні багато чого в громадах змінюється, робиться те, що не робилося впродовж останніх десятиліть... Створюються і народжуються розвиткові проекти, реалізуються нові ідеї. Тому й виникла ідея зафіксувати миттєвості, сторінки історії наших громад, які насправді дуже швидкоплинні, − зазначила директор Центру розвитку місцевого самоврядування Ірина Кудрик.

Фото без опису

    Після відкриття на авторів світлин із виставки, серед яких, до речі, представник відділу інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю, чекав цікавий майстер-клас із фотографії від відомого фотожурналіста Віктора Кошмала.

Фото без опису

    Організатори запевняють, що ця виставка буде постійною, до того ж її періодично поповнюватимуть новими фото. А все для того, аби кожен охочий міг ознайомитися із життям об’єднаних територіальних громад Чернігівщини.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь