A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Стежинами благодійництва

Дата: 21.07.2018 08:55
Кількість переглядів: 821

    Фото без описуГолова відокремленого підрозділу обласної організації Товариства Червоного Хреста України в Коропському районі Таїсія Онопка нещодавно взяла участь у проекті «Сонячне коло», який провела  на Голубих озерах благодійна організація. На заході вона познайомилася з іноземним благодійником, який співпрацюватиме з коропським «Червоним Хрестом».

   Не так давно в мальовничому природному комплексі «Голубі озера», що в Ріпкинському районі, діяв наметовий табір з національно-патріотичною програмою «Цвіт папороті».
На ньому благодійна організація «Аратта» в рамках обласної Програми «Молодь Чернігівщини» на 2016-2020 роки за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту обласної держадміністрації здійснила проект «Сонячне коло».

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

     У заході взяли участь волонтери і артисти Театру Реабілітації «Дивосад». Також на Голубих озерах зустрілися представники 13 районів області, об’єднаних ідеєю благодійництва. Таїсія Онопка представляла Коропщину на пропозицію начальника відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту селищної ради Оксани Нестеренко, яка через робочі моменти особисто поїхати на Голубі озера не змогла.

    Кульмінацією літнього табору став Міжнародний фестиваль авторської пісні «На Голубих озерах». Загалом же пройшло чимало різноманітних заходів патріотичної тематики і майстер-класів.

   Цілий тиждень провів разом з учасниками табору «Сонячне коло» директор благодійної організації «Британська Гуманітарна допомога» Тоні Б’юделл, який уже понад 20 років надає гуманітарну допомогу жителям України, багато уваги приділяє молодим людям з інвалідністю.

Фото без опису
Тоні Б’юделл (зліва) поруч із Таїсією Онопкою

    Таїсія Михайлівна особисто познайомилася з ним, розповіла про потреби жителів краю, особливо підопічних Нехаївського і Шабалинівського відділень стаціонарного догляду, психоневрологічного інтернату в Понорниці, реабілітаційного центру в Будищі. Як результат знайомства і спілкування − Тоні Б’юделл люб’язно погодився допомагати нужденним. Тож гуманітарну допомогу від благодійника очікують у жовтні.

Фото без опису
Разом із сином благодійника

   − І зараз, коли люди насолоджуються кожним днем прекрасного літа, я з нетерпіння уже чекаю настання осені, − зізнається Таїсія Михайлівна. – Адже хочу, аби люди, які потребують допомоги, отримали її якнайшвидше.

За інформацією районного відділення Товариства Червоного Хреста

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь