Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вітаємо з ювілеєм!

Дата: 13.07.2018 08:10
Кількість переглядів: 861

  Фото без описуСьогодні ювілейний день народження святкує письменниця, журналістка і краєзнавець із Коропа Валентина Микитівна МИХАЙЛЕНКО.   

   Валентина Микитівна є членом Національної спілки письменників, Національної спілки краєзнавців та Національної спілки журналістів України.

   Вона – автор поетичних і прозових збірок, книг популярних нарисів із краєзнавства, біографічного довідника «Коропщина в іменах», багатьох романів. Друкується в часописах, альманахах, колективних збірках, антологіях.

    Ювілярка є лауреатом різних літературних премій, вона – один із авторів символіки Коропського району.

   1999 року організувала в центральній районній бібліотеці жіночий клуб «Росинка», що працює і нині. 2002 року стала співзасновником і керівником літературно-мистецького об’єднання  «Районний творчий клуб «Первоцвіти Коропщини», яке очолювала до 2017 року.

    Головною темою своєї творчості вона вважає пошук гармонії в людських стосунках, між людиною і природою. Ювілярка любить тварин, природу, подорожі. Віддана подруга і щирий  товариш багатьом.

   У цей день зичимо Валентині Микитівні, аби життя дарувало їй вдосталь мрій, бажань і наснаги, сил і здоров’я творити та реалізовувати нові плани. Безхмарних життєвих горизонтів, радісних усмішок та сонячного тепла на щодень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь