A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Графік роботи коропського кафе «Марія» переглянули, але вирішили залишити без змін

Дата: 26.06.2018 17:50
Кількість переглядів: 1344

     Фото без описуСьогодні під головуванням заступника селищного голови Василя Кравченка відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради. На нього запросили директора розважального закладу.

   Першим питанням порядку денного члени виконавчого комітету розглянули листа Коропського відділу Бахмацької місцевої прокуратури щодо встановлення режиму роботи торгово-розважального комплексу кафе «Марія».

 

   Як інформував заступник селищного голови Олег Мельоха, у листі − прохання винести на розгляд виконкому питання про скорочення графіку роботи «Марії» у нічний час у зв’язку зі збільшенням випадків вчинення правопорушень відвідувачами кафе. А саме – у будні і неділю встановити режим до 23:00, у свята, п’ятницю і суботу – до 01:00. За нині чинним режимом, затвердженим одним із попередніх рішень виконкому, заклад працює на годину довше.

Фото без опису

   Перед ухваленням рішення заслухали представника закладу. Микола Дідевич повідомив, що раніше виконком зобов’язував його заміряти шумову характеристику біля кафе. Обласні фахівці завищення норм не виявили. Окрім того, за словами власника, він додатково встановив камери спостереження (тепер їх у закладі й поряд аж 16), а також визначив відповідального за правопорядок працівника кафе.

   Враховуючи це, а також те, що на адмінкомісію за рік не надходило жодного протокола, в якому йшлося про правопорушення саме в кафе «Марія», режим роботи вирішили не змінювати, тобто заклад працюватиме до 23:00 у будні і неділю та до 02:00 у святкові дні, п’ятницю і суботу.

    Однак у проекті рішення прописали періодично проводити перевірки з дотримання режиму роботи закладу та утримання прилеглої території. Робитимуть це представники виконавчого апарату селищної ради і Коропського відділення поліції.

    Наступним питанням були внесені зміни до показників селищного бюджету.

Фото без опису

   Також члени виконавчого комітету погодили програму на проведення аналізу питної води в громадських колодязях та артезіанських свердловинах у 2018 році. Кошти на її виконання – 35 тисяч гривень – виділяє депутат обласної ради Микола Мисник. На території Коропської селищної ради знаходяться 7 артезіанських свердловин та 110 громадських колодязів. Екологічну та гігієнічну оцінку джерел питної води, а також аналіз проведуть у Атюші, Вишеньках, Рождественському, Коропі, Нехаївці й Шабалинові.

Фото без опису

   На засіданні виконкому затвердили протокол конкурсної комісії  з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території селищної ради. Напередодні було проведене засідання конкурсної комісії. Тендер на вивіз побутових відходів виграло комунальне підприємство «Благоустрій», він же єдиний заявник.

   Після цього члени виконавчого комітету розглянули акт комісійного обстеження щодо правомірності встановлення тимчасових споруд, а також ухвалили рішення про визнання майна безхазяйним. Одну родину зняли із обліку як таку, що подолала складні життєві обставини, змінили склад опікунської ради.

Фото без опису

    Начальник відділу сім’ї, дітей молоді та спорту Оксана Нестеренко представила положення про молодіжну раду, яке тут же було затверджене.

Фото без опису

     Наприкінці розглянули заяви громадян, що стосувалися дозволів на газифікацію, зміни адреси, погодження на надання пільгового кредиту.

Фото без опису

     Також затвердили орієнтовний план роботи виконавчого комітету на 3-й квартал поточного року.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь