Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулися другі громадські слухання

Дата: 26.06.2018 15:17
Кількість переглядів: 766

    Фото без описуНещодавно у Коропській громаді була запроваджена практика громадських слухань. Від того часу, а це трохи менше місяця, таких зібрань пройшло уже два. Останнє відбулося у залі засідань селищної ради вчора.

   Слухання провели задля врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель, що знаходяться у приватній власності у жителя Вишеньок.

   Засідання пройшло за присутності працівників селищної ради, фахівців у сфері житлово-комунального господарства і земельних питань, жителів Вишеньок, представників громадських організацій і депутатів. Оголошення про проведення громадських слухань було оприлюднене в районній газеті «Нові горизонти».

   У ході зібрання начальник земельного відділу Лариса Дорошенко пояснила, що власник змінює цільове призначення земельної ділянки із «для ведення особистого селянського господарства» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і  споруд (присадибна ділянка)» для подальшого оформлення цивільно-правової угоди.

    Оскільки зауважень та пропозицій не надійшло, учасники слухань одноголосно підтримали проект детального плану території. Згідно цього рішення була ухвалена відповідна резолюція.

Фото без опису

    Громадські слухання – це можливість для жителів територіальної громади взяти участь у здійсненні місцевого самоврядування, а саме порушити питання та внести пропозиції з питань місцевого значення.

За інформацією відділу комунального майна, ЖКГ, архітектури та містобудування


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь