A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щаслива пісня балу випускного

Дата: 24.06.2018 15:27
Кількість переглядів: 4050

    Яскраве і драйвове, а водночас – по-родинному тепле свято із краплинкою ностальгії відбулося вчора у районному будинку культури на честь коропських випускників. 37 учорашніх учнів місцевої школи отримали атестати зрілості – путівки у доросле життя.

   Все-таки мали рацію організатори свята, які ще задовго до завершення навчального року спланували провести випускний вечір не на центральній площі, попри багаторічну традицію, а у районному будинку культури. Адже довгоочікуваного святкового дня небо вкрилося пеленою сірих хмар і надвечір полилося рясним дощем на все довкола – на вулиці і споруди, дерева і автівки… Не шкодував він і випускників, коли вони, попри погоду, все ж щасливі йшли під парасольками від Свято-Успенського храму, де отримали благословення на щасливе майбуття, до будинку культури.

     Тут, у вщент заповненому залі їх, таких дорослих, таких гарних і радісних, оплесками зустріли батьки, вчителі, гості свята.

    Далі – вітання від голови районної ради Михайла Мазуренка, директора школи Івана Головешка, помічника народного депутата А. Євлахова Катерини Четверик, довгоочікуване вручення атестатів.  У присутніх гордістю проймалися серця за цей випуск, за цих «учорашніх» учнів 11-А і Б класу, коли директор школи оголошував чергового випускника для вручення і надавав кожному із них яскраві характеристики. Якщо не відмінник навчання – то спортсмен, лідер, гарний господар, талановита в тій чи іншій сфері особистість. А ще цей випуск був багатий на медалістів. Їх цьогоріч шестеро −  по троє «золотих» і «срібних».

     Після офіційної частини почалася концертна, де господарями сцени стали випускники. Вони закружляли у зворушливому вальсі і з усією щирістю сердець продемонстрували своїм педагогам і батькам вдячність, повагу і любов. Концертна програма була тривалою і яскравою. Цікавинкою свята став танцювальний флешмоб від батьків.

      У добру путь, випускники! Світлих вам обріїв, життєвих перемог, здійснення усіх мрій! Нехай вам щастить!

       Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь