A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Зустріч у Рождественському

Дата: 19.06.2018 16:57
Кількість переглядів: 847

    Минулої неділі в центрі Рождественського, біля місцевого ринку, у рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) відбувся  захід у форматі відкритий простір під назвою «Залучення громадської думки під час формування перспективи розвитку Коропської ОТГ».

    На захід завітали 34 місцевих жителів. Зустріч провели головний спеціаліст відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Андрій Белан і в.о. директора Коропської центральної районної бібліотеки Ольга Макуха.  

    Участь у  заході взяли староста Рождественського старостинського округу Анатолій Гейко і начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко. 

 

   На ньому обговорили питання створення робочих місць у Коропській ОТГ, зокрема в Рождественському. Населенням було запропоновано звернути увагу на занедбані торф’яники, які знаходяться поблизу села. Адже залучивши інвестора ці ресурси можна реанімувати. У недалекому минулому торфопідприємство забезпечувало населення робочими місцями, а жителів усієї області – твердим паливом, що нині актуально, у зв’язку з підвищенням вартості природного газу.

    Також підняли тему зариблення місцевого ставка та його облаштування місцями для відпочинку. Адже тільки спільними зусиллями можна вирішувати наявні проблеми і втілювати проекти розвитку в життя.

    Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

За інформацією відділу економіки, муніципальних ініціатив,
інвестицій та енергоменеджменту


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь