A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Депутати проголосували за співфінансування будівництва лікарської амбулаторії в Нехаївці

Дата: 18.06.2018 17:32
Кількість переглядів: 987

    Фото без описуЦе було одне із ключових питань, винесених на розгляд сьогоднішнього пленарного засідання 23 сесії 7 скликання.

    Усіх їх, які розглянуті селищними обранцями, було порівняно небагато – 24. Тож сесія, зважаючи, до того ж, на плідну попередню роботу в постійних комісіях, пройшла швидко і конструктивно.

    Спершу депутати затвердили детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги за рахунок земель, що знаходяться у комунальній власності, в межах с. Нехаївка (мова про лікарську амбулаторію). До речі, наприкінці травня з цього приводу були проведені громадські слухання для врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, на яких план теж підтримали.

   Проголосували депутати і за  розроблення проекту землеустрою щодо відведення для цих цілей земельної ділянки (0,20 га).

   На сесії підтримали  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення в Лукнові земельних ділянок в оренду ПАТ «ЧЕРНІГІВОБЛЕНЕРГО»  (терміном на 20 років); розглянули земельний спір згідно заяви про порушення меж земельної ділянки та блок земельних питань.

Фото без опису

   Рішенням депутатів були також внесені зміни до бюджету. Зокрема, як поінформувала начальник фінансового управління Наталія Басанець, збільшилася його доходна  частина (на 6 тисяч, переданих із Райгородоцького сільського бюджету на утримання дітей у пришкільних дитячих таборах). Також 1 мільйон гривень було перенесено із спеціального фонду до загального – це кошти субвенції на формування інфраструктури. Їх, а це 20% потрібної суми, направили на забезпечення співфінансування для реалізації проектів будівництва комунальних закладів охорони здоров’я, тобто амбулаторії в Нехаївці.

   Також на сесії був затверджений перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

    Як повідомив заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха, попередньої п’ятниці у Міністерстві регіонального розвитку остаточно затвердили перелік усіх об’єктів, що реалізовуватимуться в нашій ОТГ. А тому цей перелік необхідно  було затвердити і сесією селищної ради.

     У ньому, окрім уже зазначеного будівництва амбулаторії в Нехаївці, − капітальний ремонт дорожнього покриття чотирьох вулиць і провулків у Коропі та Нехаївці, реконструкція водопровідної мережі у Вишеньках і придбання спецтехніки та обладнання для комунального підприємства «Благоустрій».

Фото без опису

    На пленарному засіданні були присутні члени виконавчого комітету, працівники виконавчого апарату, представник ЗМІ. Провела сесію секретар селищної ради Людмила Гавриленко.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь