A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Співочий парк став ще і танцювальним

Дата: 16.06.2018 23:00
Кількість переглядів: 723

       Фото без опису Із успіхом відбулася сьогодні перша анонсована дискотека «45+» на танцювальному майданчику у парку імені Миколи Кибальчича в Коропі. Почин виявився таким успішним, що танці, за побажаннями самих відвідувачів, вирішили повторити уже за два тижні. Тож тепер поряд із денним проектом «Співочий парк» тут втілюватимуть ще й вечірній танцювальний, над назвою якого, щоправда, ще міркують.

         Варто зазначити, що вікова категорія відвідувачів, що поволі, а далі все активніше почали збиратися до парку після 19:00, звичайно, не обмежувалася заявленими «45+». Адже були  і молодші, а батьки, дідусі і бабусі навіть узяли із собою дітей та онуків.

Фото без опису

Фото без опису

          Ведучою і куратором танцювального свята була хореограф районного будинку культури Жанна Маркачова. Вона підготувала і провела конкурси із призами (на вгадування композиції та виконавця,  вікторина на знання текстів пісень), танцювальний майстер-клас, а також увесь вечір розважала публіку жартами. Ді-джеєм дискотеки була звукооператор РБК Віта Шут.

Фото без опису

         Цілих три години гості свята танцювали й веселилися під популярні й супервідомі хіти 60-х, 70-х і 80-х. Лунали як вітчизняні, так і закордонні пісні. Разом зі жвавим й драйвовими танцями були й повільні, і навіть «білі» (дами запрошують кавалерів). А ще, як виявилося, серед великої компанії була іменинниця. Їй вручили солодкий подарунок. Наприкінці свята свої сюрпризи отримали й ті, хто найбільше віддавалися танцям.

Фото без опису

          У «розпал» свята усередині «клітки», яку з ностальгією і приємним щемом згадують чимало коропчан, було до півсотні танцюристів. Також за дійством спостерігало чимало глядачів, які зібралися поблизу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

             Навіть організатори зізналися, що не сподівалися на такий усіх проекту.

        - Сама задумка виношувалася в мене, мабуть, більше року, − зазначила ще на початку, відкриваючи захід, начальник відділу культури і туризму селищної ради Людмила Самойловська. Але я вагалася, чи матиме він місце для життя саме у нашому містечку. Однак ми повинні працювати для всіх категорій населення, але особливо – для старших, які заслуговують поваги і які, на жаль, так мало відпочивають і  розважаються. У нас є гуртки, спортивні секції для дітей та юнацтва, а от люди старшого віку не мають такого розмаїття для дозвілля. Це й сприяло остаточному рішенню все-таки на користь цього заходу.

Фото без опису

         Тож парк імені Миколи Кибальчича, що біля школи, нині сміливо можна назвати епіцентром коропських культурно-мистецьких проектів. Адже у середу він «співочий» – друге літо поспіль під кронами лип вживу співають пісень. А тепер тут ще і танцюватимуть. До речі, організатори спочатку планували проводити дискотеку із періодичністю раз на місяць. Але почувши схвальні відгуки і побажання, вирішили організовувати захід частіше.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь