A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Шановні коропчани, власники домашніх псів!

Дата: 15.06.2018 15:59
Кількість переглядів: 713

  Фото без описуЗвертаємося до вас із закликом дотримуватися правил їхнього утримання.

  Дуже прикро, але серед нас не всі, хто вирішують завести пса, усвідомлюють відповідальність, яка з’являється у господаря із появою тварини. Адже обов’язок господаря стосовно свого улюбленця – не лише дбати про те, щоб тварина не була голодною, не відчувала спраги, жила в чистоті тощо. Господар повинен у жодному разі не допускати її безконтрольного вигулу. Усі ці обов’язки, до речі, прописані в законодавстві. І за їхнє порушення передбачена відповідальність.

     Однак зараз мова навіть не про штрафи, а про звичайні людські та моральні принципи. Через те, що дехто ігнорує їх, на вулицях час від часу з’являються домашні пси, бігають за велосипедистами, лякають пішоходів, особливо дітей. Не варто вважати, що спокійна і приручена тварина, яка завжди лагідна із господарем, ніколи і нікому не заподіє шкоди. На жаль, останнім часом трапилося кілька прикрих випадків (один із них – вчора, просто в центрі), коли тварина напала на людей.

   Тож, будь ласка, замисліться про наслідки, які може спричинити ваше рішення випустити собаку побігати. Адже у разі інциденту із твариною винен, все-таки, не чотирилапий, якими керують інстинкти, а господар, який порушує правила утримання тварини.

   Покидаючи ваш двір, будь-який пес, навіть невеликої породи, уже стає потенційно небезпечним. Тож закликаємо вас не випускати своїх чотирилапих. Також стежте за справністю їхній вольєрів чи інших приміщень, де утримуються тварини, щоб вони не могли вибратися самостійно. Дякуємо за розуміння, вдячні тим господарям, які завжди ретельно дотримуються своїх обов’язків.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь