A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Розквітли усмішки дитячі у диво-літа перший день

Дата: 01.06.2018 14:54
Кількість переглядів: 882

   Ігри, забави та пісні, танцювальний флешмоб і вистава лялькового театру – сьогодні в Коропі відзначали Міжнародний день захисту дітей.

  Початок літа пов’язаний із прекрасним святом безтурботної радості, усмішок, щирості та надії на добро. Сьогодні, 1 червня − Міжнародний день захисту дітей. В Україні свято відзначається щорічно ось уже 20 років − влаштовують для малечі цікаві конкурси з подарунками, концерти, різні пізнавальні та виставкові заходи. І на Коропській землі живе добра традиція влаштовувати дитячі розваги.

  Надзвичайно радісно було сьогодні маленьким коропчанам та гостям селища – діткам із Атюші, Рождественського, Нехаївки і Карильського. У парку імені Миколи Кибальчича, поблизу районного будинку культури, для них організували веселе дійство.

   Святкування розпочалося із концерту за участі вихованців та випускників студії раннього естетичного розвитку «Малятко» Центру дитячої та юнацької творчості і вокального ансамблю РБК (керівник Сергій Катюха). Із вітаннями з нагоди свята виступила начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту селищної ради Оксана Нестеренко.

    Хлопчики й дівчатка взяли участь у запальному танцювальному флешмобі і погралися з клоуном Кльопою.

   Виявилося, що серед жвавого гурту є дітки, які сьогодні святкують Дні народження. Тож трьох дівчаток, сьогоднішніх іменинниць, привітали оплесками і подаруночками. А ще для них гуртом заспівали відому святкову пісеньку «Happy Birthday to You» («З Днем Народження тебе»).

  За багаторічною традицією проведення Дня захисту дітей відбувся також і конкурс малюнків на асфальті. «Озброївшись» кольоровою крейдою, юні художники й художниці активно взялися створювати зображення казкових персонажів, героїв мультфільмів, тваринок. Перед будинком культури з’явилося багато патріотичних малюнків та написів, освідчень у  любові до своєї країни та рідного краю. Автори найкращих, на думку журі, малюнків отримали подаруночки. А усім іншим юним гостям свята Кльопа вручив солодощі.

  Далі дітлахів та їхніх рідних запросили до глядацької зали РБК.  Сьогодні за сприяння відділу культури і туризму селищної ради до Коропа вперше завітали актори Чернігівського театру ляльок імені Олександра Довженка. Тож юні глядачі залюбки переглянули казку «Вовченятко з казкової торби» − про добро та справжню дружбу.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь