A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Свято річниці милосердя

Дата: 31.05.2018 19:36
Кількість переглядів: 783

  Фото без опису Сьогодні у районному будинку культури яскраво і водночас тепло відзначили 100-річчя створення Товариства Червоного Хреста в Україні.

  Ця благодійна організація уже багато років об’єднує тисячі людей, для яких допомога іншим стала справою всього життя і покликом серця. Їі члени надають благодійну допомогу самотнім літнім громадянам, людям із інвалідністю, хворим на туберкульоз, дітям-сиротам, багатодітним та малозабезпеченим родинам.

 

  Вікову історію створення і діяльності  організації гостям заходу показали за допомогою короткого фільму. А у фотографіях продемонстрували сучасну діяльність районного підрозділу  та її керівника Таїсії Онопки.

Фото без опису

  До речі, на Коропщині товариство діє досить активно. За минулий рік місцева організація ТЧХ надала натуральної допомоги на майже 97 тисяч гривень. Тож і не дивно, що до святкової зали на запрошення від Таісії Михайлівни відсвяткувати разом золотий ювілей діяльності організації завітало чимало людей.

Фото без опису

Сьогодні на  адресу членів товариства лунало багато слів подяки. До калейдоскопу привітань долучився і селищний голова Віктор Журавель:

  - Роки останнього сторіччя принесли чимало переломних подій для усього людства і для нашої країни. Але незмінним протягом цього століття залишається діяльність товариства Червоного Хреста, доброта і милосерця, чуйність та турбота його учасників. Викликає повагу і захват те, з якою щирістю, активністю і  самовіддачею працює голова районного відділення, − зазначив він.

  Відмітила активність Коропського відділення і очільниця обласної організації Товариства Червоного Хреста Оксана Мудра. Також у її виступі прозвучала подяка всім волонтерам і керівникам місцевої влади за ухвалення і фінансування програми підтримки діяльності товариства.

Фото без опису

  Друзям організації Червоного Хреста, меценатам, активістам і волонтерам Таїсія Онопка та її обласна очільниця вручили низку грамот і колекційні монети, викарбувані до 100-річчя товариства.

Фото без опису

Фото без опису

  Додали яскравості святу виступи юних талантів із ДНЗ «Дзвіночок», Центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради, учнів і викладачів школи мистецтв, флешмоб у виконанні учнів Коропської школи. Чудові пісні виконали кращі солісти районної сцени. А запальні мотиви живої музики подарувала публіці скрипалька із Прилук, учасниця сучасних телешоу Олена Кривобок.

   Далі – фотозвіт:

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь