A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Понад 120 тисяч гривень заклали на програму впровадження відеоспостереження на поточний рік

Дата: 30.05.2018 16:36
Кількість переглядів: 790

Фото без опису  Сьогодні в залі засідань селищної ради відбулася 22 сесія 7 скликання.

  Участь у її роботі взяли 17 депутатів із 26 обраних. Також на засіданні були присутні члени виконавчого комітету, працівники виконавчого апарату селищної ради, старости старостинських округів і представники ЗМІ.

   Перед початком роботи за традицією привітали депутатів і старост, які у міжсесійний період відсвяткували дні народження. А депутату селищної ради по виборчому округу №22 Миколі Яцечку керманич громади Віктор Журавель вручив вітальну адресу.

Фото без опису

   Сам розгляд питань порядку денного не зайняв багато часу, оскільки кожне із них досить детально опрацювали сьогодні вранці на засіданнях постійних комісій. Тому більшість питань і розглянули в  режимі «питання-відповідь».

   Таким чином розглянули звіт про виконання селищного бюджету за I квартал поточного року і внесли зміни до бюджету; майнові питання; внесли зміни до положення про Центр надання адміністративних послуг; затвердили Порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам нерухомого майна на території Коропської селищної ради.

Фото без опису

   Також підтримали зміни до Програми сприяння розвитку комунального підприємства «Вода» на 2018 рік (додали 2 тис 500 грн на трубу для ремонту водогону) і внесли зміни до Програми соціального захисту та підтримки громадян Коропської селищної ради, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, воїнів афганців та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на 2018 рік.

   Затвердили на сьогоднішній сесії також і Програму впровадження системи відеоспостереження в селищі Короп на 2018 рік.

  Як інформував заступник селищного голови  з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха, відеоспостереження в Коропі вводиться уже третій рік. За цей час камери з’явилися у найбільш людних місцях.

  Із метою підвищення рівня благоустрою, покращення роботи щодо забезпечення громадського порядку, профілактики та боротьби зі злочинністю, зниження аварійності на дорогах ця програма за рішенням депутатів діятиме і далі. Її фінансування здійснюватиметься за рахунок коштів селищного бюджету у сумі 121 тис 500 грн.

   Проголосували селищні обранці також і за оприлюднення регуляторних актів – проектів рішень селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2019 рік», «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку на 2019 рік», «Про встановлення ставки із сплати транспортного податку на 2019 рік».

Фото без опису

   До складу Госпітальної ради Північного госпітального округу від ОТГ включили заступника головного лікаря з медичної частини Коропської ЦРЛ Наталію Сємєнєнко.

   Також на пленарному засідання розглянули  депутатські запити і обширний блок земельних питань.

Фото без опису

   Усі рішення 22 сесія 7 скликання сесії будуть розміщені на офіційному сайті селищної ради в розділі «Офіційні документи».

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь