A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Змагалися депутати всіх рівнів

Дата: 21.05.2018 11:29
Кількість переглядів: 859

Фото без опису   У п’ятницю, 18 травня, на території навчально-спортивної бази Чернігівської СДЮШОР з лижного спорту команда обранців Коропщини брала участь у VIII обласній Спартакіаді серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад.

   Ця Спартакіада проводиться з метою пропаганди здорового способу життя та залучення депутатів усіх рівнів до занять фізичною культурою і спортом. Для участі в змаганнях обласної Спартакіади запрошуються збірні команди районів і міст обласного підпорядкування, сформовані з депутатів районних та відповідно місцевих рад незалежно від віку.

   Як завжди розпочався спортивний захід маршем-парадом команд-учасниць на чолі з майстром спорту, заслуженим тренером України, суддею міжнародної категорії Петром Лобасом. Учасників Спартакіади привітали заступник голови обласної ради Арсен Дідур та очільник Департаменту сім’ї молоді і спорту обласної державної адміністрації Ніна Лемеш. Вони побажали вдалих стартів і заслужених перемог.

Фото без опису

   Після підняття Державного прапора України збірною команди Борзнянської районної ради – переможці VІІ обласної Спартакіади депутатів 2017 року - стартували спортивні змагання з настільного тенісу, шахів, шашок, волейболу та міні-футболу.

Фото без опису

Фото без опису

   Загалом у Спартакіаді із 27 заявлених взяли участь 19 команд. Північ Чернігівщини представили лише збірні Семенівського і Коропського районів. На превеликий жаль, не всі депутати-спортсмени нашого краю змогли взяти участь у змаганнях. Але учасники з великим бажанням і вогником в очах відстоювали честь Коропщини.

Фото без опису

Фото без опису

   Як завжди всі вірили у призове місце «Понорницького Каспарова» Петра Васильця. Адже згідно Положення про Спартакіаду до складу збірних команд можуть бути включені сільські (селищні, міські) голови, старости. У минулі роки саме Понорницький керманич був «джокером» збірної і приносив до скарбнички Коропщини медалі. Без нагороди не залишився і тепер – на рахунку Петра Васильця бронза.

Фото без опису

Фото без опису

   Додому всі поверталися в хорошому, піднесеному настрої. Бронзова медаль, п’ятнадцяте загальнокомандне місце і безліч незабутніх вражень!

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю  
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь