A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Вирішували на засіданні виконкому

Дата: 17.05.2018 10:00
Кількість переглядів: 917

   Фото без описуПитання соціально-економічного розвитку, оренди, соціального захисту і звернення громадян розглянули на вчорашньому засіданні виконавчого комітету, яке провів заступник селищного голови Василь Кравченко.

 

 

 

 

Фото без опису

   На початку члени виконавчого комітету погодили внесення змін до Програми соціального захисту та підтримки громадян Коропської селищної ради, учасників антитерористичної операції, ветеранів війни, воїнів афганців та учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС на поточний рік.

Фото без опису

   Як інформувала начальник відділу соціального захисту Лариса Ларченко, на сьогодні виникла необхідність збільшення фінансового забезпечення цієї програми, а саме для надання матеріальної допомоги на лікування. Проблем у людей, на жаль, багато, і звернень за допомогою також. За перший квартал була повністю використана 61 тисяча гривень, передбачена Програмою на лікування. І вже зараз у відділі соціального захисту є заяви від громадян, більшість − від онкохворих і тих, кому потрібна операція. Тож видатки на лікування рішенням виконкому збільшили на 40 тисяч.

   Також до двох з половиною тисяч підвищили одноразову допомогу на поховання померлих одиноких громадян, від поховання яких відмовилися рідні.

   Наступним питанням погодили внесення змін до Програми сприяння розвитку комунального підприємства «Вода»  Коропської селищної ради на 2018 рік − виділили додаткові кошти для ремонту водогону по вулиці Прорізній у Коропі.

  Доповнили члени виконкому схвалений на попередньому засіданні перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції із державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури. До нього внесли проект водогону у Вишеньках і  придбання причепа для комунального підприємства.

   Також була затверджена проектно-кошторисна документація капітального ремонту дорожнього покриття по провулках Трудовому та Ігоря Шкляра в Коропі, вулицях Кролевецькій у Краснопіллі та Кільцевій у Нехаївці. Як повідомив заступник селищного голови Олег Мельоха, ці проекти ремонту доріг Коропа та сіл ОТГ пройшли експертизу і вже готові для передачі на затвердження до облдержадміністрації.

Фото без опису

   Правомірність встановлення тимчасових споруд у Коропі перевірить спеціальна комісія, у складі якої зокрема будуть заступники селищного голови, депутат селищної ради, фахівці з галузі архітектури та містобудування, представник рятувальної служби та бюро технічної інвентаризації. Із питання інформувала начальник відділу комунального майна Тетяна Свердлова.

Фото без опису

   Також на засіданні були внесені зміни до рішення виконавчого комітету «Про утворення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Коропської селищної ради» і затверджено інструкцію з діловодства за зверненнями громадян згідно законодавчих змін. Щодо цих питань інформувала начальник відділу організаційної роботи Наталія Ющик.

Фото без опису

   Окрім цього були розглянені звернення громадян і стосовно кожного із них ухвалені рішення.

   Усі рішення виконавчого комітету будуть розміщені на офіційному веб-сайті Коропської селищної ради.

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь