A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

В родині щастя і у світі, коли радіють діти

Дата: 15.05.2018 16:04
Кількість переглядів: 972

   Святковий концерт до Дня сім’ї та виставка «Родинне дерево» пройшли сьогодні у районному будинку культури. Цей теплий захід мав гасло «Сім’я, родина в кожного хай буде, в ній стільки щастя, мудрості й тепла!»

   Міжнародний день сім’ї світ відзначає щорічно 15 травня ось уже чверть століття. Святкують його, хоч і порівняно віднедавна, і на Коропщині.

  Багато років поспіль працівники соціальних служб відвідували родини, що перебувають під їхньою опікою, із подаруночками та привітаннями. Торік формат відзначення цієї дати вирішили змінити – і вперше запросили родини на спільне свято до Коропа. І цьогоріч знову для багатодітних, малозабезпечених родин, діток із особливими потребами організували веселе і видовищне дійство.

  Спонсорську допомогу святу, до речі, уже вдруге, надав керівник реабілітаційний центру в Будищі, багатодітний батько, заслужений артист України Володимир Сокол.

  Участь в організації та проведенні Дня сім’ї взяли відділ сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і відокремлений районний підрозділ обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

   Розпочалося свято у фойє будинку культури, де всі охочі могли переглянути виставку «Родинне дерево», а дітлахи отримали подаруночки.

   Далі гостей запросили до глядацької зали для перегляду концертної програми. До всіх присутніх із словами вітань та щирих побажань добра, тепла та щастя звернулися начальник відділу сім’ї, дітей, молоді та спорту селищної ради Оксана Нестеренко і директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді РДА Оксана Тептюк.

  Свято продовжили веселі та запальні виступи танцювальних колективів РБК і ЦДтаЮТ, вихованців дитячого садочка «Дзвіночок», учнів школи мистецтв, пісні юних солістів Коропщини і Володимира Сокола.

  Наприкінці оголосили авторів найкращих, на думку конкурсної комісії, зображень «родинних дерев», що експонувалися на виставці. Отже, ними стали:

- Антон та Ангеліна Мойсеєнко (Короп) − перемога в номінації «Глибоке коріння»;
- Іван Булюк ( Короп) – номінація «Нашому роду нема переводу»;
- Людмила і Світлана Тригуб ( Короп).

   Подарунки чекають своїх власників у приміщенні селищної ради.

   Без сумніву, сьогоднішні яскраві миті свята надовго залишаться у спогадах його учасників та гостей. Як і подаровані кожній родині радість, добро та щирість.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь