A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

За збереження чистоти потрібно дбати разом

Дата: 10.05.2018 17:21
Кількість переглядів: 698

Фото без опису   Комунальники прибрали стихійні звалища і запрошують коропчан  заключати  договори на вивезення побутового сміття.

  Чистота й охайність Коропа, його вулиць і парків – справжній привід для гордості його жителів. Коропчанам це вже уже доволі звично. А от гості селища одразу відмічають цей факт і можуть навіть висловлювати сумніви, що чистота – явище постійне, а не тимчасове, з нагоди якогось свята.

   Усе це – досягнення і комунального підприємства, і жителів Коропа, які й самі дбають за чистоту, і навчають своїх дітей змалку поважати чужу працю і не смітити.

  Щоправда, прикро, що не всі звикли дбати за чистоту селища і довкілля. Тому, на жаль, і продовжують з’являтися стихійні сміттєзвалища, хоч їм регулярно і оголошують «бій» та прибирають.

Фото без опису

  От і нещодавно комунальники ретельно прибрали декілька таких засмічених місць, обмежили прибрану територію спеціальною стрічкою і встановили таблички про заборону вивезення сміття і відповідальність за порушення правил благоустрою. Все це робилося, звісно, зі сподіванням, що за деякий час цю «процедуру» не доведеться повторювати знову…

Фото без опису

Фото без опису

   Сподіваються комунальники і на те, що врешті успішно вдасться організувати в Коропі сталу систему вивезення сміття. Вона поки що пройшла свій «теоретичний» етап.

    Так на засіданні виконавчого комітету селищної ради, що відбулося 26 квітня, було погоджено розрахунок на послугу з вивезення твердих побутових відходів для населення (безконтейнерним способом). Вартість такої послуги, згідно рішення, становить 13 грн 94 коп. із господарства.

   Згодом комунальники здійснять подвірний обхід і запропонують кожному господарю укласти такий договір. Однак охочі можуть уже зараз звернутися до КП «Благоустрій».

   Як зазначає керівник цього підприємства Сергій Мурашко, послугу із вивезення  сміття на початковому етапі надаватимуть із періодичністю раз на місяць.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь