A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Свята перемога - у серцях навік

Дата: 09.05.2018 14:41
Кількість переглядів: 753

Фото без описуСьогодні в Коропі відбулися урочистості з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

 

Мелодія оркестру й велилюдна урочиста колона із представників органів влади та місцевого самоврядування, працівників організацій та установ, учнівської молоді та громадськості – так розпочалося сьогоднішнє святкування.

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

До пам’ятних знаків у середмісті Коропа – загиблим у роки війни, полеглим на Майдані та на сході країни − поклали квіти.

Фото без опису

Біля меморіалу «Скорботна мати» відбувся традиційний урочистий мітинг-реквієм. До «вічного вогню» в підніжжі монументу та меморіальних плит, на яких викарбувані імена наших земляків, які не повернулися з полів Другої світової та імена тих, хто загинув, визволяючи Коропщину, лягли живі квіти.

Фото без опису

Фото без опису

Безмежна шана і вдячність ветеранам, а також тим, хто відбудував країну із руїн, теплі побажання добра, миру та здоров’я в їхню адресу пролунали  у виступах селищного голови Віктора Журавля, заступника голови райдержадміністрації Валентини Саволєй, районного військового комісара Олександра Киянця, голови районної організації ветеранів війни та праці Миколи Заболотного.

Фото без опису

У виступах, звичайно, згадали і подвиг сучасних захисників, які нині відстоюють свободу нашої держави на її східних кордонах.

Від імені молодого покоління привітав ветеранів зі святом учень Коропської школи Віталій Смоловик.

Фото без опису

Пам’ять тих, хто загинув, не пізнавши радості перемоги, а також тих захисників, які повернулися з війни, але вже відійшли у вічність, вшанували хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

Уже багато років проходить на 9 травня щемлива акція «Прийшов солдат на свято Перемоги», до якої щороку долучається все більше і більше людей. І ось знову діти вийшли із портретами тих, хто у 45-му разом з усім народом розділив свято Перемоги, і тих, хто не дожив до сьогоднішнього дня.

Фото без опису

Фото без опису

Продовжився захід виступами аматорів художньої самодіяльності районного будинку культури та танцювального колективу центру дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради.

На завершення усі присутні спільно помолилися за загиблими воїнами-захисниками та тими, чиї життя обірвало воєнне лихоліття.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь