A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сьогодні – День пам’яті та примирення. Завтра – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 08.05.2018 08:08
Кількість переглядів: 731

Фото без описуДорогі ветерани, учасники бойових дій, їхні рідні. Шановні жителі краю!

Із кожним роком, кожною новою весною віддаляються від нас у глибини історії лихі роки Другої Світової. Але свято, яке приходить на нашу квітучу землю із початком травня, ми так само зустрічаємо із особливим трепетом та щемом серця, із душевним піднесенням та глибокою шаною.

Немає в нас жодної родини, яку б не зачепила своїм чорним крилом Друга світова. У когось вона забрала рідних… Погубила здоров’я, відняла щасливе дитинство та безтурботну молодість. А хтось нині має радість пишатися рідним-фронтовиком, чи, на жаль, лише згадувати його світлим спомином… Кожен із нас, представників сучасного покоління, живе й житиме далі в дітях і онуках завдяки мужності, подвигу та звитязі наших солдатів Перемоги, їхньому патріотичному пориву, самовідданості, жертовності. Ніколи не забуваймо про це.

Шановні ветерани! Доземно вклоняюся вам за ваш безцінний подвиг. Завдяки вам сьогодні квітнуть сади, колосяться поля, сміються діти, живемо всі ми  і живе наша Україна. Ми пишаємося вами і щиро дякуємо за врятований мир, чисте небо і світле майбутнє.

Також звертаюся із вдячністю до всього старшого покоління, наших земляків, на чию долю випали повоєнна відбудова і підйом народного господарства. Від усієї душі зичу всім, хто наближав Перемогу, міцного здоров’я, сили, бадьорості духу. Хай не болять ваші рани, хай здоровими й щасливими ростуть ваші онуки і правнуки, хай у ваших родинах панують злагода і спокій, а оселі повняться достатком!

Відзначаючи це свято, ми не можемо не згадати й наших сучасних воїнів-захисників. Нехай завойована старшим поколінням Перемога зміцнює дух, допомагає долати труднощі і йти вперед.

Нехай світло Великої Перемоги додає нам усім сил та наснаги для добрих справ в ім’я щасливого майбутнього рідного Коропського краю, а пам’ять і шана ніколи не покидає наших сердець.

Зі святом!

Віктор ЖУРАВЕЛЬ, селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь