Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У міжсвятковий період чимало справ

Дата: 02.05.2018 13:53
Кількість переглядів: 671

Фото без описуЩотижневою нарадою, яку провів селищний голова Віктор Журавель, розпочався поточний післясвятковий робочий тиждень. Увагу на ній зосередили зокрема на підготовці до відзначення Дня перемоги у Другій світовій війні.

Як завжди про напрацювання минулого тижня і плани на тиждень, що розпочався, звітував кожен начальник відділу та керівники комунальних підприємств селищної ради.

Весняний період – напружена пора для комунальників. Завдання директора КП «Благоустрій» Сергія Мурашка − організувати роботу підприємства так, аби до свята 9 травня містечко радувало і його жителів, і гостей охайністю та чистотою. Окрім поточних завдань, отримав він і вказівку на перспективу: розглянути варіанти відгородження центрального кладовища з боку стадіону.

Фото без опису

Над двома новими проектами, що в перспективі допоможуть залучити міжнародну допомогу школам та лікарням, працюватиме відділ економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту. Про це повідомила його начальник Валентина Корольова.

Керівник відділу освіти селищної ради Олег Курбанов інформував про учнівські заходи спортивного та національно-патріотичного спрямування, що невдовзі плануються. Завтра, зокрема, на базі Атюшівської школи розпочнеться всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»), участь у якій візьмуть команди дев’яти загальноосвітніх шкіл та Черешенської спеціалізованої школи-інтернату.

Також була підрахована фінансова потреба для забезпечення шкіл і садочків фарбою для косметичного ремонту в літній період. Це, як і торік, візьме на себе селищна рада.

Фото без опису

Серед поточних справ відділу соціального захисту – матеріальна допомога до свята десяти ветеранам, виплата адресної допомоги та допомоги громадянам на лікування.

Про справи у терцентрі доповів його директор Олександр Лаврик. Наразі працівники установи зайняті городніми роботами в господарствах підопічних. Також керівник терцентру повідомив, що танцювальний колектив «Шарм», створений при відділенні денного перебування, зацікавив журналістів − про нього напише тижневик «Гарт».

Про роботу відділу-служби у справах дітей селищної ради доповіла начальник відділу Наталія Величко. На жаль служба підготувала документи на суд щодо позбавлення батьківських справ двох матерів. Цього тижня вже відбудуться попередні слухання. А також служба планує перевірки у кількох родинах, де  стан піклування про дітей викликає тривогу.

Про готовність сільських будинків культури до святкування Дня перемоги у Другій світовій доповіла начальник профільного відділу Людмила Самойловська. Також, за її інформацією, до Дня захисту дітей, що відзначається 1 червня, запланована вистава лялькового театру. Потрібно вже зараз планувати організацію приїзду до районного будинку культури дітей зі старостинських округів – у першу чергу із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Начальник відділу сім'ї, дітей, молоді та спорту Оксана Нестеренко інформувала про події спортивного життя громади та підсумки попереднього тижня. Завдяки зусиллям їхнього відділу, відділу соцзахисту та Товариства Червоного Хреста, який знайшов спонсора, 11-річний хлопчик отримав інвалідного візка.

У подальшому відділ займатиметься підготовкою до святкування Дня сім’ї (15 травня).

На нараді обговорили аспекти відзначення на початку наступного тижня Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги у Другій світовій, а особливо – вітання зі святом ветеранів.

Усі доручення та вказівки, озвучені на сьогоднішній нараді селищним головою, були взяті на контроль до виконання.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення 
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь