A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Кілька нових камер відеоспостереження будуть встановлені в Коропі

Дата: 27.04.2018 16:35
Кількість переглядів: 861

Фото без описуВдосконалення системи відеонагляду в центрі об’єднаної громади, організації вивозу сміття та газифікації Шабалинова – ці та інші питання розглянули на вчорашньому засіданні виконавчого комітету

У засідання взяли участь 27 членів виконкому із 35.

На початку роботи традиційно привітали старост, які нещодавно відзначали свої дні народження − очільника Лукнівської громади Володимира Сивця і старосту Оболоння Володимира Гавриленка.

За виконання селищного бюджету за I квартал поточного року прозвітувала начальник фінансового управління Наталія Басанець.

Фото без опису

Своїм рішенням члени виконкому схвалили перелік проектів, видатки на які здійснюватимуться за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Із цього питання інформував заступник селищного голови Олег Мельоха.

Фото без опису

Отже, до переліку було включено капітальні ремонти дорожнього покриття по провулку Ігоря Шкляра в Коропі, по вулиці Кільцевій у Нехаївці, Кролевецькій у Краснопіллі, по провулку Трудовому в Коропі, капремонт проїзної частини по вулиці Михайлівській в Коропі, капітальний ремонт водопроводу у Вишеньках, придбання спецтехніки та обладнання для комунального підприємства селищної ради: трактора з відвалом, автомобіля-самоскида і розкидувача піску. На все це держава виділяє цьогоріч інфраструктурну субвенцію в розмірі 7 мільйонів 786 тисяч гривень.

Сподіваємося, що ми отримаємо і кошти на соціально-економічний розвиток. Є співпраця із депутатом А.С.Євлаховим, депутатами від Радикальної партії. Вони пообіцяли посприяти у виділенні коштів на ремонт шкіл. Зараз ми фактично завершили виготовлення проектів з реконструкції шкіл в Оболонні та Риботині. Маємо сподівання, що вони невдовзі будуть втілені, − зазначив селищний голова Віктор Журавель, який провів засідання.

Фото без опису

Отримав шанс на подальший розвиток проект газифікації Шабалинова. Кілька днів тому він пройшов експертизу. І на засіданні виконкому був затверджений експертний звіт кошторисної частини проектної документації. Сума проекту − майже 6 з половиною мільйонів гривень. Вона значна, але назустріч, знову ж таки, ідуть народні депутати Анатолій Євлахов та депутати ВР від Радикальної партії, які пообіцяли своє сприяння.

Є надія, що ми нарешті розпочнемо цей проект газифікації, який довгий час ніхто не міг зрушити із мертвої точки, через відсутність фінансування, − поділився сподіваннями селищний голова.

Ще одним рішенням члени виконкому погодили Програму впровадження системи відеоспостереження в Коропі на поточний рік. До цього вона діяла вже 2 роки. За цей час у селищі було встановлено кілька камер відеонагляду, завдяки чому поліція може оперативно відстежувати ситуацію в Коропі. На продовження Програми члени виконкому схвалили виділення 121 тисячі 422 гривень. Камери встановлять поблизу спортивного майданчика зі штучним покриттям, кафе «Дар Божий» і біля ринку.

Фото без опису

Звітувавали за діяльність комунальних підприємств «Благоустрій» і «Благоустрій-сервіс» у першому кварталі керівники. Звіти члени  виконкому взяли до відома, зобов’язавши постійно забезпечувати належне утримання територій селищної ради, налагодити роботу з вивозу побутових відходів у побутовому секторі тощо.

Фото без опису

Заслухали і схвалили звіт керівника КП «Вода» Івана Бориска за роботу підприємства у цьому ж періоді. Згідно звіту, КП спрацювало з прибутком у розмірі понад 19 тис грн. Його керівнику члени  виконкому дали вказівки продовжити роботу із боржниками з метою отримання оплати за надані послуги й вивчити питання надання послуг, які може надавати підприємство.

Ще одним рішенням члени виконавчого комітету погодили розрахунок на послугу з вивезення твердих побутових відходів для населення (безконтейнерним способом) – 13 гривень 94 копійки.  Тобто, ті домогосподарства, які заключать із комунальним підприємством договори на вивезення сміття, платитимуть за вивіз цю суму.

Були погоджені калькуляції на інші послуги: перевезення вантажів трактором МТЗ, роботу екскаватора, деревоподрібнювальної машини, навантаження ковшем сипучих матеріалів трактором тощо.

Далі члени виконкому своїми рішеннями врегулювали орендні відносини, розглянули звернення громадян.

Затвердили також План заходів із відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, визначили Перелік видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, які вчинили адміністративне правопорушення на території Коропської селищної ради.

Фото без опису

Заслухавши інформацію начальника відділу - служби у справах дітей Наталії Величко про жительок Нехаївки та Шабалинова, які не виконують обов’язків щодо виховання дітей, члени виконкому затвердили висновки про доцільність позбавлення цих жінок батьківських прав.

Засідання виконавчого комітету провів селищний голова Віктор Журавель

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь