Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Оголошення про оприлюднення детального плану території земельної ділянки

Дата: 27.04.2018 14:36
Кількість переглядів: 1087

Фото без описуКоропська селищна рада Коропського району Чернігівської області інформує: 
«Згідно «Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 року з 27 квітня 2018 року розпочинається оприлюднення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги за рахунок земель, що знаходяться у комунальній власності, в межах с.Нехаївка, Коропського району, Чернігівської області».

Розробник: ТОВ «АСПО», кваліфікаційний сертифікат архітектора АА №001111 (м. Ніжин).

Замовник: Коропська селищна рада, Коропського району,  Чернігівської області.

Підстава: Рішення Коропської селищної ради «Про розроблення детального плану території земельної ділянки»№1199 від 12 грудня 2017 року.

Проект містобудівної документації знаходиться у земельному відділі Коропської селищної ради за адресою: вул. Горького, буд. 9, смт Короп, Чернігівська область та на офіційному сайті Коропської селищної ради (в розділі Містобудівна документація/Детальні плани території).

Відповідальна особа: начальник земельного відділу Коропської селищної ради – Дорошенко Лариса Олексіївна тел. (04656) 2-76-83.

Пропозиції, зауваження, щодо містобудівної документації, мають право подавати:

1. Повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

2. Юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

3. Власники та користувачі земельних ділянок, розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

4. Представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територіїю;

5. Народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.

Відповідно частини шостої статті 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, зауваження подавати у термін до 29 травня 2018 року у земельний відділ Коропської селищної ради за адресою: вул. Горького, буд. 9, смт Короп, Чернігівська область, тел. (04656)2-76-83.

Пропозиції, зауваження подані особами, не визначеними вказаними вище пунктами або подані після встановленого строку, залишаються без розгляду.

29 травня 2018 року об 12.00 в залі засідань Коропської селищної ради буде проведена презентація детального плану території с. Нехаївка Коропського району, Чернігівської області.

 

За інформацією земельного відділу Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь