A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Молодіжна рада – що це?

Дата: 05.04.2018 10:19
Кількість переглядів: 2361

Фото без опису«Найбільшою небезпекою для свободи є пасивність народу». Гірше лише, коли активність не проявляє молодь – рушійна сила суспільства. Тому якщо ти – молодий та енергійний, то повинен свою активність спрямувати в потрібне русло.

Залучення активної молоді до усіх сфер життя громади, вивчення побажань учнів старших класів щодо можливостей залучення молоді до участі в прийнятті рішень та формуванні молодіжної політики на місцевому рівні, розроблення форм та методів активної участі молоді в житті місцевої громади через її ефективну взаємодію з органами місцевого самоврядування, участі молодіжних лідерів в організації дозвілля молоді та здорового способу життя; можливість реалізувати свої ідеї та проекти – саме з такою метою проводиться робота зі створення Молодіжної ради в Коропській ОТГ.

Молодіжна рада є консультативно-дорадчим органом при виконавчому комітеті, створеним для координації заходів, пов’язаних із забезпеченням проведення консультацій з громадськістю із питань формування та реалізації молодіжної політики, сприяння участі молоді  у формуванні та реалізації молодіжної політики в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті Коропської ОТГ.

У другій половині квітня та травні планується проведення інформаційних заходів «Я маю право…», «Роль Молодіжної ради в розвитку Коропської ОТГ» за сприяння ГО «МАRT» на базі Коропської центральної районної бібліотеки. Участь у них  можуть взяти всі охочі.

Спільна мета – створення справді дієвого та ефективного органу, який допоможе молоді самореалізуватися.

Запрошуємо ініціативну молодь Коропщини, віком від 14 до 35 років, долучитися до Молодіжної ради. Просимо вас надіслати автобіографію, мотиваційний лист, номер мобільного на електронну адресу: kpselrada@ukr.net (обов’язково із зазначенням теми «Молодіжна рада»)

За довідками звертатися у відділ сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради, каб. 10, або за телефоном 2 -76-94.
Можливості розвиватися ми завжди маємо – давайте не витрачати їх даремно.

За інформацією відділу сім'ї, дітей, молоді та спорту
 Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь