A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Кожна родина на контролі

Дата: 15.03.2017 15:53
Кількість переглядів: 787

    На сьогодні держава особливу увагу звертає на контроль за родинами з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, та при живих батьках залишилися без батьківської любові та опіки. Саме тому, 13-14 березня фахівцями із соціальної роботи Коропського РЦСССДМ, спільно із працівником Служби у справах дітей РДА відвідали  та зробили оцінки потреб сімей в населених пунктах: Билка, Поліське, Атюша, Рождественське, Шабалинів, Нехаївка, Риботин.      

    Кожен із працівників відповідних служб мав можливість поспілкуватися з батьками та їхніми дітьми про нагальні проблеми, які виникли в даних родинах. Дуже багато проблем у сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах. Через батьківську байдужість, безвідповідальність, порушення моральних норм і правил поведінки страждають насамперед звичайно діти, тому що саме вони є найвразливішою верствою населення.  Живуть життям, бачачи майже кожен день п’яні компанії вдома, що має негативний вплив на їх психіку та здоров’я, що в майбутньому дорослому житті буде заважати створити гарну родину та бути корисним в суспільстві.

  Нажаль, але довелось відвідати і опікунські сім’ї, в яких побачена картина не зовсім відповідає ідеалам виховання в опікунських родинах. «Від побаченого залишилися тільки негативні спогади та емоції, та сподівання, що після нашого візиту відношення рідної бабусі до дітей, яких вона взяла під опіку зміниться на краще. В таких випадках хочеться плакати від втраченого щасливого дитинства.»- розповів фахівець центру Кузьменко І.І.

   Хочеться подякувати всім старостатам,  працівникам загальноосвітніх навчальних закладів та медикам у відвіданих населених пунктах за плідну співпрацю  та подання змістовної інформації для  вирішення соціальних проблем наших клієнтів.

 

 

 

За інформацією Коропського районного центру соціальних служб 
для сім'ї, дітей та молоді


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь