A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Позачергово збиралися обранці Коропської громади

Дата: 03.08.2017 15:25
Кількість переглядів: 764

Фото без описуСьогодні, 3 серпня, відбулося позачергове пленарне засідання дванадцятої  сесії Коропської селищної ради восьмого скликання, яку злагоджено та організовано провів її керманич Віктор Журавель.

   У роботі засідання взяли участь заступник голови селищної ради Василь Кравченко та Олег Мельоха, члени виконавчого комітету, працівники виконавчого апарату Коропської селищної ради.

 

 

Фото без опису

  Незважаючи на спекотну погоду та терміновість скликання сесії, депутати селищної ради забезпечили відповідну явку. На це наголосив перед початком засідання голова громади Віктор Журавель, подякувавши обранцям за їх розуміння та відповідальне ставлення до роботи.

   Затвердивши порядок денний та регламент пленарного засідання, депутатський корпус приступив до розгляду проектів рішень.

Фото без опису

   Начальник відділу соціального захисту населення селищної ради Лариса Ларченко доповідала щодо надання згоди на прийняття у комунальну власність Коропської селищної ради об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Коропського району.

Фото без опису

   Одноголосно депутати прийняли рішення «Про закріплення майна закладів культури Коропської селищної ради на праві оперативного управління за відділом культури і туризму Коропської селищної ради» та «Про затвердження Порядку виявлення, взяття на облік, збереження і використання безхазяйної речі (майна) та відумерлої спадщини на території Коропської селищної ради в новій редакції», інформацію стосовно яких заслухали від головного спеціаліста відділу комунального майна, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Ольги Ромащенко.

Фото без опису

   Начальник фінансового управління селищної ради Наталія Басанець представила для затвердження програму  зльоту  туристів-краєзнавців Коропщини  «Туристська зустріч» та відповідні зміни до Програми відзначення пам’ятних дат, історичних подій,культурних заходів, ювілеїв та вшанування видатних людей Коропської селищної  ради  на  2017 рік.

Фото без опису

  По питанню «Різне», рішення по якому згідно регламенту роботи селищної ради не приймається, депутати активно обговорили негативний вплив вантажівок на автомобільні дороги громади та внесли пропозиції щодо вирішення даного питання.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь