A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Збиралися депутати громади

Дата: 08.02.2017 15:15
Кількість переглядів: 1319

  Сьогодні відбулося пленарне засідання п’ятої сесії восьмого скликання Коропської селищної ради, яке провів селищний голова Віктор Журавель.

У роботі сесії взяли участь голова районної ради Михайло Мазуренко, члени виконавчого комітету та працівники виконавчого апарату селищної ради.

Розпочали роботу з приємного. Всі присутні привітали з днем народження в.о. старости Риботинського старостату Василя Кравченка, побажали міцного здоров’я та успіхів у роботі на теренах місцевого самоврядування.

Після затвердження порядку денного та регламенту роботи депутати перейшли до розгляду питань.

В.о. начальника фінансового управління Світлана Пуліна проінформувала стосовно питань бюджетної сфери та затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва та розвитку особистого селянського господарства «Власний дім» на 2017-2020 роки в Коропській селищній раді.

Секретар селищної ради Людмила Гавриленко доповідала щодо необхідності внесення змін стосовно місцевих податків і зборів на 2017 рік, затвердження складу виконавчого комітету селищної ради, структури та загальної чисельності органів Коропської селищної ради, утворення адміністративної комісії.

Одноголосно депутати передали на баланс комунального підприємства «Благоустрій» Коропської селищної ради комунальне майно селищної ради, надали дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі(на місцевості), які надаються в постійне користування КП «Вода».

Заслухавши відповідні роз’яснення селищного голови Віктора Журавля, обранці громади внесли зміни до рішень щодо умов оплати праці Коропського селищного голови, заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування та секретаря Коропської селищної ради.

Голова районної ради Михайло Мазуренко у своєму виступі відзначив злагодженість та організованість проведення пленарного засідання, подякував депутатам за їхню роботу. А загалом питання «Різне» пройшло у формі громадського обговорення стосовно перспектив медичної галузі Коропщини, на що акцентував увагу Михайло Павлович. В ході чого було вирішено написати спільне звернення до Міністерства охорони здоров’я щодо подальшої долі медицини у Коропському районі.

       

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь