A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Міні-футбольне поле зі штучним покриттям відкрили в Коропі

Дата: 23.11.2017 15:02
Кількість переглядів: 1210

Фото без описуСьогодні у Коропі відбулось спортивне свято – офіційне відкриття нового міні-футбольного поля зі штучним покриттям на території Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка.

В урочистій  церемонії  взяли участь  народний депутат України Анатолій Євлахов, голова облдержадміністрації Валерій Куліч, заступник селищного голови Василь Кравченко, голова районної ради Михайло Мазуренко, в.о. голови  райдержадміністрації Віктор Кузуб.

Анатолій Євлахов у своєму виступі розповів, що ще два роки тому, коли починали даний проект була мрія зробити такі футбольні міні-поля у кожному райцентрі 207 виборчого округу, але порахувавши кошторис на той час засумнівались,  хоч сьогодні може запевнити, що цього року буде відкрито сім футбольних полів, а в наступному - поля з’являться не тільки в районних центрах, а також і у великих селах; загальна кількість їх буде 15-16. Народний депутат побажав усім приємної гри на новому полі, а спортивній Коропщині розвитку та перемог.

Фото без опису

Валерій Куліч подякував Анатолію Євлахову за ентузіазм у тих справах, які на перший погляд здавалися нездійсненними, але якщо є невпинне бажання їх робити, то всі проекти реалізуються. Побажав молоді успіхів у спорті і висловив сподівання, що найближчим часом коропська футбольна команда проявить себе в обласному чемпіонаті.

Фото без опису

Заступник селищного голови Василь Кравченко подякував поважним гостям за сучасний  футбольний  майданчик  від влади та місцевого самоврядування  зазначивши, що його відкриття  стало можливим завдяки консолідації зусиль усіх гілок влади і сприятиме популяризації спорту серед молоді.  Він додав, що з державного бюджету  були виділені кошти в сумі 1 мільйон 453,5 тисяч гривень. Селищна рада  теж долучилася до фінансування даного об’єкту  і виділила  45 тисяч гривень  з  коштів селищного бюджету.

Фото без опису

Символічну стрічку перерізали   Анатолій Євлахов та Валерій Куліч, а згодом їм надали право першого удару по м’ячу.

Посадовці подарували школярам  нові м’ячі.

На заході лунали музичні композиції, присвячені спорту, грав духовий оркестр. За участю гуртківців понорницької філії Коропського РЦДТ та ЮТ  відбувся танцювально-патріотичний флешмоб, на якому діти приємно порадували глядачів своїми творчими талантами.  А на закінчення заходу для всіх присутніх пройшов товариський футбольний матч  між  командами  учнів Коропської школи.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь