Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

«Сонячні промені»

Дата: 20.03.2018 14:53
Кількість переглядів: 886

Фото без опису18 березня у Коропському РБК  вже восьмий рік поспіль проходить огляд – фестиваль кращих хореографічних колективів та окремих виконавців «Сонячні промені». 

Працівники територіального центру Коропської селищної ради дуже пишаються тим, що танцювальний колектив «Шарм», який створено при відділенні денного перебування, також був запрошений на цей феєричний фестиваль. Адже прийняти участь у подібному заході означає визнати роботу танцювального колективу задовільною.

Учасники  колективу «Шарм» не шкодують ні власного часу, ні сили, ні фінансів. Вони щотижня приходять на репетиції, виконують рухливі танцювальні па, самі створюють собі сценічні образи, вигадують ідеї для постановки нового танцю, готують костюми. Під час підготовки до танцювального фестивалю вони щодня по півтори-дві години проводили на виснажливих репетиціях, аби виправдати свою участь у цьому заході і довести організаторам фестивалю, що вони не помилилися, коли запросили до себе цей колектив.

Мистецтво не знає меж і кордонів ні географічних, ні вікових. Колектив «Шарм» -  закоханий в танець. Зважаючи на те, що вони є людьми похилого віку, можна лише позаздрити життєрадісності, активності і чудовій фізичній підготовці цих чарівних панянок, які виконали на сцені вишуканий, жіночний і по-літньому теплий танок з парасольками «Я на пляжі на Маямі».

Фото без опису

Хочеться безкінечно дякувати організаторам цього фестивалю. Дякувати  хореографу Жанні Маркачовій за увагу та піклування яке вона приділяла кожному учаснику заходу від найменшого до найстаршого. Дякувати молодому чарівному директору будинку культури Наталії Катюсі за приємні подарунки учасникам та вручені дипломи. Дякувати кожному танцювальному колективу за подаровані позитивні емоції та відчуття  справжнього свята. Дякувати за те, що посеред  холодного і засніженого побуту  наші серця зігріли «Сонячні промені» танцювального фестивалю!

 

За інформацією територіального центру соціального обслуговування
(надання соціальних послуг) Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь