A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Обговорювали проект Бюджетного регламенту громади

Дата: 18.12.2017 14:43
Кількість переглядів: 705

15 грудня за круглим столом відбулася інформаційна зустріч, в ході якої керівництво громади та району, розпорядники бюджетних коштів, старости, начальники відділів та представники депутатського корпусу селищної ради розглядали проект Бюджетного регламенту Коропської громади, розробленого експертами Центру «Доброчин».

   «Бюджетний регламент – це документ, що деталізує та конкретизує загальні норми закону, адаптуючи їх саме до потреб ОТГ. До того ж, Бюджетний регламент дозволить громадськості активно долучитися до бюджетного процесу не тільки на етапі контролю за використанням бюджетних коштів, але й безпосередньо під час того, коли депутати будуть визначати, куди, скільки та з якою метою витрачати громадські кошти», – зазначив у своєму виступі експерт Центру «Доброчин» Олександр Підгорний.

   Про потенціал та можливості використання Бюджетного регламенту також акцентував увагу Микола Силенко - консультант з бюджетних питань Офісу реформ при Чернігівському регіональному відділені асоціації міст України.

   «Важливою ланкою у прийнятті документу є й інформаційна складова. Головна задача - доступно і переконливо довести депутатам, громадськості необхідність прийняття Бюджетного регламенту, щоб  розпочати працювати за його нормами. Адже не слід відкидати й людський фактор», - говорив очільник громади Віктор Журавель.

   Свої думки щодо даного документу також висловили начальник фінансового управління селищної ради Наталія Басанець, голова районної ради Михайло Мазуренко та депутат селищної ради Петро Демиденко.

   Наступним кроком буде обговорення розробленого Бюджетного регламенту та його доопрацювання широким колом зацікавлених громадян та експертів.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь