A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Щодо надання безоплатної медичної допомоги дітям із зони АТО та дітям воїнів АТО, котрі загинули або перебувають в зоні бойових дій у ДЗ «УСДРЗН МОЗ України»

Дата: 17.08.2017 14:37
Кількість переглядів: 990

Державний заклад «Український спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення Міністерства охорони здоров'я»

(далі - Диспансер) пропонує Вам розглянути можливість направлення на оздоровлення дітей, батьки яких є учасниками бойових дій у зоні АТО та які загинули під час бойових дій.

Територія Диспансеру знаходиться у курортній зоні міста Києва Пуща-Водиця, що сприяє ефективному оздоровленню та лікуванню. Диспансер проводить медико - соціальне забезпечення населення, що постраждало внаслідок аварії на ЧАЕС. В умовах дитячого поліклінічного відділення та 14-21 - денного лікування у стаціонарі Диспансеру для дітей.

Програма включає: лікування та консультацію гематолога, офтальмолога, ендокринолога, педіатра, ЛОР, дерматолог, невролог, а також лабораторні дослідження. Проводяться курси ЛФК-терапії, фізіотерапії, лікування енурезу, консультації психолога. Діти, що перебувають у Диспансері, проходять безоплатне комплексне обстеження та медичне лікування (безкоштовне п’ятиразове дієтичне харчування).

У Диспансері працюють висококваліфіковані фахівці і штат вихователів, які також мають унікальний досвід надання медичної допомоги населенню, що зазнало психо-емоційного стресу.

Диспансер є неприбутковим державним закладом. Лікування та оздоровлення здійснюється у межах та за рахунок державного фінансування МОЗ України. Особливу увагу просимо звернути що Диспансер є лікувально-оздоровчим державним закладом. Фінансування лікувально-оздоровчих програм щодо лікування дітей, батьки яких є учасниками бойових дій у зоні АТО та загинули під час бойових дій здійснюється за дозволом МОЗ України № 07.07-56/55-16/4716 від 25.02.2016 року.

У разі зацікавленості щодо вищевказаної інформації просимо Вас повідомити листом на e-mail: dzusdrzn@ukr.net, а також письмовим повідомленням на поштову адресу: вул. Міська,1-А, м. Київ, Пуща-Водиця, 04075

Відповідальні особи: заст. головного лікаря з поліклінічної роботи – Киричок О.Л., (044) 205-06-20, моб. (050)015-80-13, заст. головного лікаря з медичної частини Гудзь Н.М. (044) 205-06-07, тел./факс: (044) 205-06-00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь