A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Стратегічне планування розвитку ОТГ

Дата: 19.06.2017 14:18
Кількість переглядів: 896

 Фото без описуСьогодні, 19 червня,   для старост об’єднаної територіальної громади, депутатів місцевої ради, членів виконкому, працівників виконавчих органів,  керівників підприємств, установ, організацій,

розташованих в громаді, представників місцевого бізнесу та громадських організацій  Чернігівський відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування»,  директор Ірина Кудрик, експерт проекту U-LEAD з стратегічного планування та регіонального розвитку Юрій Вдовенко організували та провели  виїзний семінар «Стратегічне планування розвитку об’єднаних територіальних громад». На заході були присутні заступник селищного голови Василь Кравченко, заступник голови районної ради Віктор Дворецький, в.о. голови райдержадміністрації Віктор Кузуб.

 На початку семінару заступник селищного голови Василь Кравченко зазначив,  що основою планування є перспективний аналіз економічного і соціального становища та прогнози його розвитку для всіх діючих структурних підрозділів  нашої об’єднаної  територіальної  громади.

Фото без опису

Фото без опису

  Під час навчання  звертали увагу присутніх на загальні  засади стратегічного  планування, зокрема основні теорії та підходи, також про правове забезпечення розробки стратегій розвитку ОТГ, визначенню пріоритетних напрямів створення добробуту у громаді, вирішення її проблем на основі підвищення ефективності функціонування новостворених структур. 

  Юрій Вдовенко детально зупинився на питаннях методології розробки стратегій розвитку ОТГ – це і організація роботи, і стратегічний аналіз, також наголосив  щодо  питання про сценарії і стратегічний  вибір, план дій, цілі і завдання, впровадження і моніторинг  стратегій розвитку громад, а також про громадське обговорення та ухвалення питання розвитку   об'єднаних громад.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь