A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

До уваги посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів Коропської селищної ради, посадових осіб юридичних осіб публічного права!

Дата: 19.03.2018 14:04
Кількість переглядів: 771

З 1 січня 2018 року розпочався етап подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

Посадові особи місцевого самоврядування, депутати Коропської селищної ради, посадові особи юридичних осіб публічного права (комунальних підприємств, установ організацій) зобов’язані подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку та терміни, визначені ст.45 Закону України «Про запобігання корупції», інші повідомлення, подання яких передбачено ст.52 Закону України «Про запобігання корупції». Зазначені декларації (повідомлення про суттєві зміни в майновому стані) подаються згідно із Законом шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції з використанням програмних засобів Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

З метою забезпечення подання декларацій (повідомлень про суттєві зміни в майновому стані) шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції суб’єктам декларування необхідно отримати послуги електронного цифрового підпису в акредитованих центрах сертифікації ключів Міністерства юстиції України, Державної фіскальної служби України, Державної казначейської служби України тощо у порядку, визначеному чинним законодавством України.

Враховуючи викладене вище, відповідно до вимог ст.ст.1,3,45,52 Закону України  «Про запобігання корупції» посадові особи місцевого самоврядування, депутати Коропської селищної ради, посадові особи юридичних осіб публічного права (комунальних підприємств, установ, організацій) зобов’язані:

  1. Щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

Упродовж семи днів після подання декларації суб’єкт декларування має право подати виправлену декларацію.

  1. У разі відкриття суб’єктом декларування або членом його сім’ї валютного рахунка в установі банку-нерезидента відповідний суб’єкт декларування зобов’язаний у десятиденний строк письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції у встановленому ним порядку, із зазначенням номера рахунка і місцезнаходження банку-нерезидента.
  2. У разі суттєвої зміни в майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб’єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов’язаний письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції.

З метою забезпечення подання декларацій (повідомлень) шляхом заповнення відповідних форм на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції суб’єктам декларування необхідно отримати послуги електронного цифрового підпису в акредитованих центрах сертифікації ключів у порядку, визначеному чинним законодавством України.

Субєктам декларування необхідно змінити електронні адреси російських доменів в Реєстрі декларацій.

На виконання Указу Президента України від 15 травня 2017 року № 133/2017 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санцій)» просимо невідкладно змінити електронні поштові скриньки російських доменів (наприклад: mail.ru, yandex.ru, bk.ru)  в особистих облікових записах Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на створені на українських серверах (наприклад: ukr.net, i.ua, email.ua, gmail.com).

Для зміни електронної поштової скриньки облікового запису необхідно на одному з українських доменів отримати персональну електронну адресу.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до ст. 65 Закону України «Про запобігання корупції» за вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень особи, зазначені в частині першій статті 3 цього закону, притягаються до кримінальної, адміністративної, цивільно-правової та дисциплінарної відповідальності у встановленому законом порядку.

 

За інформацією відділу управління персоналом Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь