A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу

Дата: 11.05.2017 13:35
Кількість переглядів: 958

   Сьогодні  11 травня 2017 року о 12.00 год. в смт. Короп відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Радою Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

   На заході були присутні селищний голова Віктор Журавель, голова районної ради Михайло Мазуренко,  представники  установ та організацій селища, громадських організацій, члени спілки учасників АТО Коропщини, учні та вчителі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка

   В своїй промові селищний голова Віктор Журавель зазначив, що цей день, символізує європейське єднання, європейську ідентичність. І не тільки тому, що сьогодні ми, українці, маємо згадати: ми - споконвіку - європейці.

  Сьогодні ми відчуваємо себе єдиною спільнотою з іншими європейськими країнами. Ми йдемо до європейського дому. Цього потребують нинішні і майбутні покоління українців. Ті, хто прагне бути європейцями в об'єднаній Європі двадцять першого століття і при цьому залишатися українцями.

  Всім нам потрібно зрозуміти — політичні та культурні відносини України з Європою будуть надалі зміцнюватися. Це - об'єктивний процес, який поступово, з кожним роком набиратиме нових обертів.

    Слово для виступу від молодого покоління було надано учню Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка Дмитру Хорошку, який сказав, що своїми вчинками, майбутнє покоління буде доводити, що ми європейці і Україна – Європейська держава.

  Під звуки гімну України та гімну Європи учні Коропської ЗОШ І-ІІІст. ім.Т.Г.Шевченка Максим Городній, Анастасія Сорока, Михайло Простак, Марина Гузь підняли Державний прапор України та Прапор Європейського Союзу.

 Попереду в нас багато змін, які вимагають від нас об’єднання зусиль, політичної волі та високого професіоналізму і відповідальності. Тому потрібно терпіння та рішучість у справі становлення України в якості європейської держави.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь