A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

ПЕРШИЙ ДЗВОНИК - ДЕНЬ ЗНАНЬ, ДОБРА, НАТХНЕННЯ ТА НОВИХ ВІДКРИТТІВ

Дата: 01.09.2017 12:23
Кількість переглядів: 4621

Фото без опису1 вересня – це не звичайний день. Це День Знань. Це час, коли хтось вперше після веселих і тривалих літніх канікул йде до школи, а хтось починає доросле життя у Вищих навчальних закладах.

Розпочинати навчальний рік святом – це дуже гарна традиція. Адже це дійсно свято.

Сьогодні у школах громади пролунав перший дзвоник для 1310 школярів серед яких 157 першокласників, у Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка навчатиметься 604 учнів, першокласників цьогоріч набрали найбільше, ніж у минулі роки: аж три класи, а це 78 школяриків.

 Зранку  порадувало тепле сонечко і всі  радісні та  ошатно вдягнені, з великими гарними букетами квітів  зібралися біля школи, аби розпочати  новий навчальний рік.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Селищний голова Віктор Журавель був запрошений на свято першого дзвоника у  Коропську ЗОШ І–ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка. Він привітав всіх присутніх з початком нового навчального року та побажав учням, вчителям сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог.

- Досягайте  своєї мети у житті, знайдіть  взаєморозуміння з вчителями, зустріньте добрих і надійних друзів, ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Фото без опису

З вітальним словом  виступив директор школи Іван Головешко, який вручив кращим учням  школи похвальні листи, кожному давши повчальні настанови та побажання.

Фото без опису

Привітання від батьків звучали з вуст Вероніки Тарасенко та Михайла Півня, який подарував першокласникам чарівну скриньку,  для заповнення її корисними та цікавими знаннями та ще й ключі від неї урочисто були передані вчителям.

Фото без опису

Фото без опису

Потім усіх вітали «першачки», викликаючи посмішки у батьків  та гостей свята.

Старшокласники заспівали  пісню  «Наша школа», послухали настанови малих козачат, які дали вказівки щодо правил поводження  та навчання в школі, і передали булави знань першим вчителям першокласників, одинадцятикласники вручили  подарунки «новачкам-першокласникам»,  цікаво було подивитися і на танець  старших учнів  з малечею, яка вправно, не поступаючись дорослим, кружляла в парах, та щей голуби злетіли в небо, даруючи радість, удачу, натхнення на творчий успіх школярам,  але всі чекали найцікавішого.  Шкільний танцювальний флешмоб змусив притихнути гостей свята, які прийшли сьогодні до  школи: весела ритмічна мелодія, вправні рухи  учнів  приємно здивували глядачів і викликали хвилю оплесків.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

А на завершення шкільної лінійки пролунав  перший дзвінок, який пронесли кращі учні школи Дмитро Хорошок та першокласниця Кіра Грицай.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь