A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Відбулися загальні збори громадян в Коропі

Дата: 31.03.2017 10:09
Кількість переглядів: 1025

Фото без опису   30 березня 2017 року в районному будинку культури відбулися загальні збори жителів селища Короп, в яких взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Валентина Саволєй,  голова  районної ради Михайло Мазуренко, народний депутат України Анатолій Євлахов, депутат обласної ради Микола  Мисник.

   У Будинку культури зібралося близько 150 мешканців селища.

  Зі звітом про роботу виконавчого комітету Коропської селищної  ради виступив селищний  голова Віктор Журавель.

 Віктор Іванович детально зупинився на фінансовому стані та роботах з благоустрою, які виконувались в 2016 році, розповів про фінансовий стан та  доходи селищного бюджету, а також видатки селищного бюджету минулого року.

Фото без опису

 Селищний голова звернув увагу на заяви громадян, основна частина яких   стосується питань земельного законодавства, зміни адреси та номерів житлових будинків, знесення зелених насаджень, підсипання ґрунтових вулиць та інших наболілих питань, а також  на  об’єкти благоустрою населених пунктів.

  Обговорювалася ситуація  комунального підприємства «Вода». Одна з основних проблем якого - це аварійність мереж, яка спричиняє перебої у водопостачанні. Також у  зв’язку з великим ростом цін на електроенергію та різким підвищенням заробітної плати  будуть переглянуті тарифи. "Але це не тільки наша, а можна сказати загальнодержавна проблема", - зауважив Віктор Іванович.  Не одноразово піднімалося питання розширення водопровідної мережі та підключення більшої кількості фізичних осіб  споживачів в селищі. Вирішенню проблемного питання посприяла б державна кредитна програма «Чиста вода» за принципом теперішніх теплих кредитів з енергоефективності.

   Велася розмова і про  дошкільний навчальний заклад  «Дзвіночок», який є на утриманні селищної ради. Його фінансування в 2016 році фактично здійснювалось за рахунок бюджету селища.

  Зупинився селищний голова і на  питаннях щодо   робіт, які були заплановані в Програмі соціально-економічного  розвитку і виконані в 2016 році.     

   Перед громадянами селища звітував дільничний інспектор Коропського ВП Бахмацького ВП ГУНП Руслан Овсієнко.    

Фото без опису

  Під час зустрічі громадянами висловлювалися пропозиції щодо питань закриття районної лікарні, вирубки лісу, про фінансові затрати на ремонт Плавучого мосту, про закриття доріг від вантажівок, які розбивають головні дороги селища, викуплені будівлі на території  смт. Короп, які стоять неупорядковані, про квартирний облік громадян.

  Народний депутат Анатолій Євлахов у своєму виступі подякував селищному голові за запрошення, розповів про проекти, виконані в Коропському районі. Пообіцяв підтримати громаду у придбанні снігоочисної техніки,  облаштуванні спортивного майданчика із штучним покриттям, фінансовій допомозі ФАПам.

Фото без опису

  В.о. голови райдержадміністрації Валентина Саволєй ознайомила присутніх з результатами виконання районних програм та кроках районної влади у напрямку підвищення соціальних стандартів.

  Михайло Мазуренко - голова районної ради  - подякував  жителям громади за ініціативу і соціально-громадську активність у вирішенні проблемних питань свого селища.

  Депутат обласної ради Микола Мисник підняв питання про благоустрій населеного пункту та   встановлення  розміру внеску до цільового фонду на благоустрій селища.  

  Окрім того, представники владних структур району відповіли на запитання мешканців селища щодо розвитку населеного пункту, шляхів вирішення земельних та соціальних питань.

Повний звіт голови Коропської селищної ради.

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь