A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

На позачерговій сесії погодили висновок Мінрегіону

Дата: 12.12.2017 11:31
Кількість переглядів: 1063

Сьогодні, 12 грудня 2017 року, в залі засідань селищної ради відбулася позачергова сесія в зв’язку з необхідністю погодження  висновку Мінрегіону щодо затвердження об’єктів інфраструктури, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету.

Сесію провів селищний голова Віктор Журавель. У роботі засідання взяли участь заступники голови селищної ради Василь Кравченко та Олег Мельоха,  члени виконавчого комітету, працівники виконавчого апарату Коропської селищної ради.

Висновок  погодили   з метою розвитку та модернізації інфраструктури об’єднаної територіальної громади, враховуючи погодження Комісії з розгляду поданих виконавчими комітетами міських, селищних, сільських рад об’єднаних територіальних громад переліків проектів із проектними заявками на проекти, які можуть реалізуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад про що доповідав заступник селищного голови з  питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Олег Мельоха.

 Начальник відділу культури  і туризму селищної ради Людмила Самойловська ознайомила присутніх  з питанням про внесення змін  до« Програми відзначення пам’ятних дат,історичних подій, культурних заходів, ювілеїв та вшанування видатних людей Коропськоїселищної  ради  на  2017 рік».

Одностайно проголосували і за питання Про внесення змін до рішення селищної ради від 06.01.2017 року №20 «Про селищний бюджет на 2017 рік» в редакції рішення селищної ради від 03.03.2017 року №130, з яким ознайомила всіх  присутніх начальник фінансового управління Наталія Басанець. 

Наступним питанням заслухали начальника організаційного відділу Наталію Ющик, яка доповіла  про внесення змін  щодо  утворення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет.

По блоку земельних питань доповідала головний спеціаліст земельного відділу Лариса Дорошенко.

Селищий голова Віктор Журавель проінформував депутатів про наступне пленарне засідання та питання, які будуть детально розглядатися  постійними комісіями.

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь