A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Тренінг «Розробляємо проект під громадський бюджет. Від ідеї до реалізації»

Дата: 27.02.2018 11:09
Кількість переглядів: 1013

Фото без описуГО «Асоціація демократичного розвитку» запрошує представників громад та громадських організацій міст, селищ та ОТГ Чернігівської області, де вже реалізується громадський бюджет або планується його запровадження, до участі в одноденному тренінгу  «Розробляємо проект під громадський бюджет. Від ідеї до реалізації», що відбудеться 3 березня у смт. Сосниця, (Сосницької ОТГ), Чернігівської  області.

Мета тренінгу – підсилити суть громадського бюджету та залучити якомога більшу кількість мешканців громад до етапу подання проектів під громадський бюджет. А саме, надати учасникам знання та практичні навички у написанні проектів  та методику передання цієї інформації в свої громади. Навчити визначати проблему, формулювати мету і завдання проекту та розробляти його бюджет. А також, ознайомити із порядком подання, критеріями відбору та процесом розгляду проектних пропозицій та надати рекомендації щодо проведення якісної інформаційної кампанії за свій проект.

Громадський (партиципаторний) бюджет/бюджет участі - інструмент прямої демократії та дієвий механізм взаємодії громади з органами місцевого самоврядування, в якому жителі міста (селища, ОТГ) мають можливість брати участь у процесі ухвалення рішень з розподілу частини бюджетних коштів на реалізацію їх власних проектів та ідей.

Увага! До участі запрошуються активні представники громад та  громадських організацій міст, селищ та ОТГ Чернігівської області!

Дата:   03 березня 2018р

Місце: смт. Сосниця, (Сосницької ОТГ), Чернігівської області.

Для реєстрації просимо заповнити Google форму за посиланням: https://goo.gl/3G2CTi

Участь у тренінгу безкоштовна. Навчальні матеріали, харчування та проїзд учасників (за наявності квитків) до місця проведення тренінгу забезпечують організатори.

 

За додатковою інформацією Ви можете звернутись до:

Ніколенко-Баєва Анна

demokrat_rozvitok@ukr.net  (050) 374-10-14, (067) 416-51-31

Фото без опису

Тренінг відбудеться в рамках проекту «Запровадження громадського (партиципаторного) бюджету, як механізму прямої демократії та інструменту активізації громад у Чернігівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Вінницькій областях», який ГО «Асоціація демократичного розвитку», реалізує за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

 

 

За інформацією громадської організації «Асоціація демократичного розвитку»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь