A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Випускний вечір - свято юності та краси

Дата: 25.06.2017 11:02
Кількість переглядів: 1688

Фото без описуНарешті прийшов той довгожданий день про який мріє кожен школяр – випускний вечір. Це свято повинне запам'ятатися надовго. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями, настає  останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий  випускний…

  Закінчення школи – відповідальний етап для випускників адже перед ними відкрилися безмежні далі самостійного життя. Є в українського народу гарний і благочестивий звичай – на початку і в кінці будь-якої справи просити благословення Господнього. Тому, щоби подякувати Богові за щасливі роки навчання у школі та попросити доброї долі  молилися учні  в Успенському храмі нашого селища.

Фото без опису

Фото без опису

  Потім дівчата у дуже гарних сукнях, хлопці у святкових костюмах під бурхливі оплески батьків, гостей з’явилися на центральній площі селища.

  На святі були присутні селищний голова Віктор Журавель,  в.о. голови Коропської  райдержадміністрації  Віктор Кузуб.

Фото без опису

  У своєму привітанні випускникам Віктор Журавель побажав кожному  впевненості в собі, у власних силах, віри у свій успіх, у свою велику мету, адже це запорука щасливого майбутнього, зокрема зазначив, щоб у  вирі дорослого життя не розгубили  вдячність і доброту, не забували про батьківський дім, де  завжди чекають і люблять, бо  сьогодні  відкрито нову сторінку життя, а це перший крок у дорослий світ.   

Фото без опису        

      Слова вдячності звучали із вуст випускників для  перших вчительок, яких ніжно називали своїми «першими мамами», класних керівників, яким вручали цікаві подарунки, зроблені власноруч. А директор школи Іван Головешко був зворушений в той момент, коли дві красуні-випускниці під руки  піднялися з ним на сцену, де оголосили його своїм керманичем та вручили капітанський кашкет  і штурвал.

Фото без опису

  Здивували випускники і своїм «шкільним вальсом», де в рожевій димці хлопці носили дівчат на руках та розкручували з їхніх тендітних талій веселкові стрічки , як символ сонячної долі.

  Батькам теж не довелося «пасти задніх»… запальним українським танком, своєю невгамовною енергією розвеселили всіх присутніх та отримали море оплесків та вигуків «браво».  І всі  в цей час впевнилися ще раз у тому, що у талановитих батьків, талановиті і  чудові діти, що є найкращою радістю для нас.

Фото без опису

   Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата,  мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити перегорнуті сторінки.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду - навчання у  вузах чи інших закладах, але у будь-якому випадку нехай  у всіх буде успіх, рівна життєва дорога та щасливе майбутнє.

 

 

 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь